H Sarah Jessica Parker στην παιδική χαρά με τις κόρες της

Γωγώ Φούντα
H Sarah Jessica Parker στην παιδική χαρά με τις κόρες της

Πάνω απ' όλα η μητρότης!

Μπορεί να μας φαίνεται περίεργο και κάπως ασυνήθιστο να βλέπουμε την πάντα καλοντυμένη, σικάτη και απαστράπτουσα Sarah Jessica Parker ως μητέρα, αλλά ομολογούμε ότι η 47χρονη star έχει αποδειχθεί εξαιρετική γονέας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παπαράτσι την έχουν απαθανατίσει να πηγαίνει βόλτα με τα παιδιά της, να παίζει σε πάρκα ή να τα συνοδεύει στο σχολείο. Μάλιστα, πολύ συχνά κάνει ταξίδια αστραπή όταν βρίσκεται μακριά τους λόγω γυρισμάτων, μόνο και μόνο για να τα δει.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Sarah Jessica με τις δίδυμες κορούλες της Tabitha και Marion Loretta σε παιδική χαρά της Νέας Υόρκης. Η star του Sex and the City, ντυμένη απλά με αθλητικά παπούτσια, έδειχνε όπως πάντα υπέρκομψη ενώ δε σταμάτησε στιγμή να παίζει με τις δύο κορούλες της.

Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει να μιλάει για τα παιδιά της και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι παρόλο που οι κόρες της είναι δίδυμες, διαφέρουν πολύ στο χαρακτήρα: « Η Marion είναι αρκετά ανασφαλής και θέλει συνέχεια να μας νιώθει κοντά της. Από την άλλη η Tabitha είναι πιο ανεξάρτητη και συνήθως παίρνει αντί να δίνει. Είναι θα λέγαμε η πριγκίπισσα της οικογένειας».

Σύμφωνα με φήμες, Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick σχεδιάζουν να μετακομίσουν στο Brooklyn το οποίο θα εξασφαλίσει στα παιδιά τους ένα πιο ήσυχο περιβάλλον, κάτι το οποίο δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα.