Κate Moss: Κλείνει ένα χρόνο παντρεμένη και ανανεώνει τους όρκους της

Γωγώ Φούντα
Κate Moss: Κλείνει ένα χρόνο παντρεμένη και ανανεώνει τους όρκους της

Πώς θα γιορτάσει η Kate Moss την πρώτη της επέτειο;

Ένα χρόνο παντρεμένοι κλείνουν τον Ιούλιο το supermodel Kate Moss και ο σύζυγός της Jamie Hince και δε σκοπεύουν να αφήσουν την μεγάλη αυτή μέρα χωρίς να το γλεντήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες το διάσημο ζεύγος οργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στη διάρκεια του οποίου εκτός από τους εορτασμούς για την επέτειο, θα ανανεώσουν και τους όρκους τους.

Άτομο από το περιβάλλον του διάσημου μοντέλου, αναφέρει: «Η Kate σκοπεύει να ακολουθήσει τον κιθαρίστα σύζυγό της και το συγκρότημά του τους Kills τον επόμενο μήνα καθώς θέλει να περάσει κάποιο επιπλέον χρόνο μαζί του. Μετά από αυτό θα πάνε στη Σρι Λάνκα για ολιγοήμερες διακοπές. Τις πρώτες μέρες θα είναι οι δυο τους ενώ αργότερα θα καταφθάσουν και οι φίλοι και συγγενείς και όλοι μαζί θα γιορτάσουν την επέτειό τους στο φεστιβάλ Isle of Wight».

Και συνεχίζει: « Μπορεί η Kate να παντρεύτηκε, αλλά θέλει να αποδείξει σε όλους ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την αίγλη του παλιού- party animal- εαυτού της»!

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο bachelor party της πέρυσι, είχε επιδοθεί σε ξέφρενο clubbing με τις κολλητές της Jade Jagger και Sadie Frost. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...