Έξαλλη με το Elle η Coco Rocha

Έξαλλη με το Elle η Coco Rocha
Που αποκάλυψε το δέρμα της με photoshop

H Coco Rocha είναι ένα από τα ελάχιστα supermodels που έχουν καταφέρει να γίνουν πρώτο όνομα στις μεγαλύτερες πασαρέλες και φωτογραφίσεις χωρίς να ποζάρουν γυμνές. Στη δική της περίπτωση μάλιστα, ούτε καν ημίγυμνες!

Η Rocha εν εξάλλω δημοσίευσε ένα μίνι κέιμενο διαμαρτυρίας στο blog της στο tumblr, φερόμενη κατά του βραζιλιάνικου Elle που με photoshop "αφαίρεσε" τμήματα του φορέματός της, εκθέτωντας αυτό που φαίνεται στο κοινό ως γυμνό δέρμα.

"Ως ένα αναγνωρισμένο high fashion model έχω καταφέρει να διατηρήσω μία συγκεκριμένη πολιτική που δεν περιλαμβάνει γυμνό -ούτε καν ημίγυμνο, στις φωτογραφίσεις μου. Στο τελευταίο μου εξώφυλλο για τη βραζιλιάνικη έκδοση του Elle φοράω ολόσωμη φόρμα που δεν επιτρέπει στο δέρμα μου να φανεί. Η παραγωγή έχει φοτοσοπιάρει τη φωτογραφία, αφήνοντας να εννοειθεί πως έδειξα περισσότερο δέρμα από όσο δέχομαι ή νιώθω άνετα. Αυτό ήταν αντίθετο τόσο με την προφορική όσο και με την γραπτή συμφωνία που κάναμε. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη που οι επιθυμίες και το συμβόλαιό μου αγνοήθηκαν. Πιστεύω ακράδαντα πως κάθε μοντέλο έχει δικαίωμα να ορίζει το πώς εμφανίζεται και για μένα όλοι οι κανόνες που έθεσα παραβιάστηκαν."

Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ όμορφο εξώφυλλο, αν μη τι άλλο όμως η Coco έχει δίκιο να υπερασπίζεται τα δικαιώματά της.