Lindsay Lohan: Προβλήματα στα γυρίσματα του Glee;

Lindsay Lohan: Προβλήματα στα γυρίσματα του Glee;

Επεισοδιακό το comeback της ηθοποιού στο σετ της δημοφιλούς σειράς

Όταν, πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι η Lindsay Lohan θα έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά Glee, όλοι αρχίσαμε να ανυπομονούμε για το comeback της «άσωτης» του Hollywood αλλά, απ' ότι φαίνεται, η ίδια δεν φαίνεται αν έχει αλλάξει αντιμετώπιση απέναντι στους συναδέλφους της.

Μάρτυρες δήλωσαν στα E! News ότι η 26χρονη, της οποίας η επιτήρηση έληξε πρόσφατα, προφανώς δεν αντιμετωπίζει με την δέουσα σοβαρότητα την καριέρα της. Έτσι, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα βασικά, που είναι να εμφανίζεται στην ώρα της στο γύρισμα, να είναι ευχάριστη απέναντι στους συνάδελφούς της και να έχει μάθει τις ατάκες της, σαν σωστή επαγγελματίας.

«Η Lindsay ήταν πραγματικός εφιάλτης χθες», είπε πηγή στο site. «Το πρωί, όταν επιτέλους ήρθε στο γύρισμα, με καθυστέρηση 3 ωρών, φαινόταν ότι δεν ήθελε καθόλου να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε να δουλέψει. Δεν είχε μάθει τα λόγια της και εξαφανιζόταν συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην την βρίσκει κανείς».

Πηγές του US Weekly ανέφεραν, επίσης, ότι εκτός από την υπερβολική αργοπορία της, η Lohan είχε και πολλές, περίεργες απαιτήσεις. «Μία από αυτές ήταν το μέγεθος του τροχόσπιτού της».

Σύμφωνα, βέβαια, με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού, όλα οφείλονται σε «παρεξήγηση». Η πλευρά υποστηρίζει ότι ο λόγος που η Lohan καθυστέρησε ήταν η λάθος συνεννόηση όσον αφορά το πρόγραμμα του γυρίσματος. «Είναι κλασικό παράδειγμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων που θέλουν να κακολογήσουν την Lindsay. Δούλεψε απίστευτα πολύ χθες και σήμερα βρίσκεται πάλι στο σετ», είπε.