Τότε και τώρα: Το γλυκό κορίτσι του Hollywood, Meg Ryan στο πέρασμα του χρόνου

Τότε και τώρα: Το γλυκό κορίτσι του Hollywood, Meg Ryan στο πέρασμα του χρόνου

Το κορίτσι που έγινε βασίλισσα των ρομαντικών κομεντί αρνείται να γεράσει;

Αν σας ζητήσουμε να απαριθμήσετε μερικές από τις πλέον αποτυχημένες πλαστικές του Hollywood ποια θα ήταν η πρώτη που θα σας ερχόταν στο μυαλό; Μάλλον η Melanie Griffith που έχει μετατραπεί σε τρομακτική Barbie, αλλά κάπου στο top 5 της λίστας σας υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει και η Meg Ryan. Στη δική μας black list, πάντως, σίγουρα έχει μία θέση.

Η πάλαι ποτέ βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί (βλ. You've got mail, City of Angels, Kate and Leopold κτλ), της οποία το όνομα έφερνε εκατομμύρια στα ταμεία των κινηματογραφικών studio, δάκρυα στα μάτια κάθε κοπέλας που έβλεπε τις ταινίες της και ταυτιζόταν και την ελπίδα σε όλο τον κόσμο τον κόσμο ότι ο πραγματικός έρωτας περιμένει στην επόμενη στάση του λεωφορείου, ενώ υπήρξε μία καλλονή στα 80s και τα 90s που δημιούργησε το πρότυπο της όμορφης, girl next door κοπέλας, τελικά αποφάσισε ότι η πλαστική ομορφιά είναι πιο σημαντική από την φυσική και έβαλε κολλαγόνο στα χείλη με αποτέλεσμα να φουσκώσει το στόμα της και να παραμορφωθούν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Στο μυαλό μας θα είναι πάντα το κορίτσι του «When Harry Met Sally», του «Sleepless in Seattle» και του «When a Man Loves a Woman» με το ζεστό χαμόγελο και τη γλυκιά προσωπικότητα και θα προσποιηθούμε ότι δεν έπεσε ποτέ θύμα της γυναικείας ματαιοδοξίας που τη στέρησε τελικά όλα όσα την έκανα διάσημη. Προς γνώση και συμμόρφωση για τις υπόλοιπες κορίτσια.