Bradgelina: Οι φήμες από το παρασκήνιο του επικείμενου γάμου τους

Bradgelina: Οι φήμες από το παρασκήνιο του επικείμενου γάμου τους

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του διάσημου ζευγαριού του Hollywood, τα tabloids δεν έχουν σταματήσει τις εικασίες σχετικά με το παρασκήνιο της κοινής ζωής των Brad Pitt και Angelina Jolie.

Κάποια περιοδικά θέλουν το ζευγάρι να καυγαδίζει συνέχεια σχετικά με τις λεπτομέρειες του γάμου τους και αυτός να είναι ο λόγος που οι δύο τους βρέθηκαν για μίνι διακοπές στα νησιά Galapagos. Άλλοι υποστηρίζουν ότι οι δυο τους σχεδιάζουν έναν γάμο σε κλειστό κύκλο σε παραλία στις Μπαχάμες, ενώ σύμφωνα με άλλα έντυπα, ο Pitt έχει προτείνει στη Jolie να παντρευτούν ταυτόχρονα με την ανανέωση όρκων των γονέων του, που τον Αύγουστο κλείνουν 50 χρόνια έγγαμου βίου.

Στην τελευταία αυτή φήμη υπάρχει και το παρασκήνιο που θέλει την Jolie να γίνεται έξαλλη και να αρνείται, αφού θεωρεί ότι την σημαντικότερη ημέρα της ζωής της μόνο αυτή θα πρέπει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. «Δεν ήταν καθόλου σύμφωνη με την προοπτική της διπλής τελετής», αποκάλυψε οικογενειακός φίλος του ζευγαριού στο In Touch Weekly και συνέχισε «(η Angelina) πιστεύει ότι η ημέρα του γάμου της πρέπει να είναι αποκλειστικά δικιά της». Άλλος φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι η Angelina «δεν ξέρει τι πάει αν πει συμβιβασμός. Πήρε ολόκληρες εβδομάδες να την πείσει ο Brad να φορέσει το δαχτυλίδι που ο ίδιος σχεδίαζε με την βοήθεια του Robert Procop, επί ένα χρόνο», υποστηρίζει η πηγή, επισημαίνοντας ότι οι διαδικασίες του γάμου τους δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά, και ότι υπάρχει η πιθανότητα αυτός να μην γίνει ποτέ.

Εμείς, πάλι, γιατί δεν πιστεύουμε τίποτα από όλα αυτά;