Blake Lively - Ryan Reynolds: Καμπάνες είναι αυτές που ακούμε;

Blake Lively - Ryan Reynolds: Καμπάνες είναι αυτές που ακούμε;

Το hot ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζει γάμο το καλοκαίρι.

Γνωρίστηκαν στην ταινία «Green Lantern» όπου υποδύονταν το ζευγάρι, για να καταλήξουν στην πορεία και έπειτα από μια μικρή περίοδο πλατωνικής φιλίας, να γίνουν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Και αν και βγαίνουν για κάτι λιγότερο από χρόνο, φαίνεται πως η Blake Lively και ο Ryan Reynolds αποφάσισαν πως θέλουν να περάσουν ολόκληρη τη ζωή τους μαζί, καθώς οι φήμες θέλουν το νεαρό ζευγάρι να ετοιμάζει έναν κρυφό γάμο μέσα στο καλοκαίρι.

Πρόσφατα αγόρασαν ένα εξοχικό στο Bedford, μόλις μία ώρα μακριά από την Νέα Υόρκη, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν την εξοχική ζωή που τόσο αγαπούν και οι δύο και να «πετάγονται» στην πόλη για δουλειές όποτε χρειάζεται. Τώρα όμως οι πηγές θέλουν το ζευγάρι να κανονίζει έναν καλοκαιρινό γάμο-έκπληξη στα Hamptons. Άνθρωποι του κοντινού τους περιβάλλοντος είπαν στο Star Magazine: «Ο γάμος τους είναι επικείμενος. Η Blake θέλει μια χαμηλότονη τελετή στην παραλία των Hamptons. Μπορεί να βγαίνουν για λίγο καιρό αλλά σχεδόν ζουν μαζί».

Αν υποθέσουμε πως όλα αυτά ισχύουν -και δεν βρίσκουμε λόγο να τα αμφισβητήσουμε- και ο γάμος γίνει, ένα πράγμα θα έχουμε να προσθέσουμε τότε: Τα παιδιά των Brangelina θα έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρό ανταγωνισμό επιπέδου πόσο-πιο-όμορφα-μπορείτε-να-γίνετε από τα παιδιά των «Bleynolds» .