Η 9 μηνών Harper Beckham δέχτηκε επαγγελματική πρόταση

Η 9 μηνών Harper Beckham δέχτηκε επαγγελματική πρόταση

Η κόρη του ζεύγους Beckham δέχτηκε πρόταση για να γίνει το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας

Μπορεί η μικρή κόρη των superstars Victoria και David Beckham, να μην έχει κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής της, άλλα έχει ήδη δεχτεί την πρώτη της επαγγελματική πρόταση.
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής βρεφικών ειδών στη Μεγάλη Βρετανία, το My1stYears.com προσέφερε στην 9 μηνών Harper συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα το συμβόλαιο που απευθύνεται προσωπικά στην Harper αναφέρει ότι η μικρή έχει «άψογο στυλ και γούστο» και ότι είναι η πρώτη επιλογή για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας. Το γράμμα συνεχίζει λέγοντας: «Και οι δυο σου γονείς είναι fashion icons και δεν βλέπουμε το λόγο να μην αρχίσεις και εσύ τη δική σου καριέρα στη βιομηχανία της μόδας, έστω και σ' αυτή, τη μικρή ηλικία».


Βέβαια λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν στο νόμο για την παιδική εργασία, η εταιρία δεν κάνει λόγο για προσφορά χρημάτων, αλλά εξηγεί στο ίδιο γράμμα ότι θα μιλήσει με τους γονείς της σχετικά με το ύψος της αμοιβής. Μέχρι στιγμής το διάσημο ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει αν η μικρή θα δεχτεί την πρόταση ή όχι , αλλά με τέτοιο γονίδιο δεν θα έχει πρόβλημα με τις επαγγελματικές προτάσεις.