H Bar Refaeli προωθεί τη σειρά εσωρούχων της γυμνή

Γωγώ Φούντα
H Bar Refaeli προωθεί τη σειρά εσωρούχων της γυμνή

Όπως τη γέννησε η μαμά της σε ασπρόμαυρο φόντο...

Το να ποζάρει ένα supermodel γυμνό σε ασπρόμαυρο φόντο, σίγουρα δεν είναι είδηση. Η είδηση είναι όταν η φωτογράφιση αυτή γίνεται για την προώθηση σειράς εσωρούχων!

Η θεά του modeling Bar Refaeli στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της σειράς εσωρούχων Under.Me ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της, και ομολογούμε ότι το σκοπό της τον πετυχαίνει!

Αρχικά βλέπουμε τη διάσημη μοντέλα να χαλαρώνει στον καναπέ του σπιτιού της καπνίζοντας ένα πούρο, στη συνέχεια την παρακολουθούμε να καθαρίζει την πισίνα του σπιτιού της και να κόβει το γρασίδι του κήπου ενώ στη συνέχεια, έχοντας προφανώς ιδρώσει από τις κοπιαστικές δουλειές, βγάζει τα ρούχα της και βυθίζεται νωχελικά στην μπανιέρα της.

Η σειρά, η οποία είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη από την εντυπωσιακή Bar, αποτελείται από απλά βαμβακερά σχέδια.

Η ίδια δηλώνει: « Η δουλειά μου απαιτεί συνεχές τρέξιμο και ταξίδια από πόλη σε πόλη. Έχω την ευκαιρία να φοράω τα πιο εντυπωσιακά ρούχα. Έτσι στις προσωπικές μου στιγμές το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι άνετη και χαλαρή. Δε θέλω τα ρούχα μου να καθορίζουν την προσωπικότητά μου. Γι' αυτό όσο πιο απλά είναι τόσο το καλύτερο για μένα».

Η Bar δεν είναι το μοναδικό supermodel που έχει λανσάρει την προσωπική της σειρά εσωρούχων καθώς έχουν προηγηθεί η Gisele αλλά και η Elle Macpherson. Η συλλογή, η οποία διαθέτει και αντρικά εσώρουχα, αποτελείται από λευκά και μαύρα σουτιέν, σλιπάκια και φανελάκια όλα 100% βαμβακερά.