Πρίγκιπας Γουίλιαμ- Kate Middleton: Πώς πέρασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους;

Πρίγκιπας Γουίλιαμ- Kate Middleton: Πώς πέρασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους;

Η απόδραση του πριγκιπικού ζεύγους στην βρετανική εξοχή

Για την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Kate Middleton θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει οποιοδήποτε glamorous θέρετρο ή και παλάτι της χώρας τους. Αντ' αυτού, το ζεύγος, που μας έχει συνηθίσει σε χαμηλών τόνων εμφανίσεις, προτίμησαν να περάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα σε μία pub του Suffolk, αλλά και να διανυκτερεύσει σε πανδοχείο της περιοχής.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στην pub, όπου τους περίμεναν οι καλεσμένοι τους, μετά τον γάμο της σχολικής φίλης της Middleton, Hannah Gillingham. Αφού ήπιαν ένα ποτήρι σαμπάνια, μαζί με τους φίλους τους, οι Γουίλιαμ και Kate ανέβηκαν στη σουίτα, που είχαν κλείσει, η οποία στοιχίζει 165 λίρες την βραδιά η οποία, σύμφωνα με το site του πανδοχείου διαθέτει supersize κρεβάτι, με βαμβακερά σεντόνια και ευρύχωρο μπάνιο. Το επόμενο πρωί κατευθύνθηκαν στον κήπο της pub, όπου απόλαυσαν ένα πλήρες αγγλικό πρωινό.

Στο πανδοχείο έμειναν ακόμα οι φίλοι του ζευγαριού, που είχαν παραβρεθεί και στον γάμο την προηγούμενη μέρα, αλλά και η αδερφή της Middleton, Pippa. Υπάλληλοι του πανδοχείου δήλωσαν στην Daily Mail ότι το ζευγάρι ζήτησε να του φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα φερόντουσαν και σε όλους τους άλλους καλεσμένους. «Είχαμε ενημερωθεί ότι θα έρχονταν κάποιοι ξεχωριστοί καλεσμένοι, αλλά δεν ξέραμε πόσο ξεχωριστοί», δήλωσε στην εφημερίδα ο γενικός διευθυντής Gareth Clarke. «Ήταν μία ξεχωριστή, οικογενειακή περίσταση, η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και οι δυο τους έδειχναν χαρούμενοι που βρίσκονταν σε ένα τόσο άνετο περιβάλλον με την παρέα των φίλων τους».