Η Angelina Jolie μισεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων της;

Γωγώ Φούντα
Η Angelina Jolie μισεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων της;

Mα τόσο κακόγουστος ο Brad;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Brad Pitt στην Angelina Jolie. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «In Touch Weekly» η διάσημη ηθοποιός σιχαίνεται το διαμαντένιο κόσμημα που της χάρισε ο σύντροφός της γι' αυτό και αποφεύγει να το φοράει.

Απόδειξη όλων αυτών οι φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ecuador όπου και επισκέφθηκε τους καταυλισμούς των προσφύγων. Πολλοί εστίασαν στα δάχτυλα της Angie αλλά το δαχτυλίδι, που και διακριτικό δεν το λες, πουθενά.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει: « Η Angelina εμπιστεύεται πλήρως το γούστο του Brad και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο λόγος που δε φοράει το δαχτυλίδι. Αν και ομολογώ ότι ο αγαπημένος της πολύτιμος λίθος δεν είναι το διαμάντι αλλά τα σμαράγδια. Ίσως το γεγονός ότι ο σύντροφός της δεν ήξερε τι της αρέσει περισσότερο να τη στενοχώρησε αλλά δε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η αιτία».

Πιθανό να είναι αυτό. Υπάρχει όμως και η εκδοχή, η διάσημη ηθοποιός να μην ήθελε να προκαλέσει με τα πλούτη της από τη στιγμή που επισκεπτόταν πρόσφυγες και γι' αυτό να προτίμησε να είναι όσο πιο απλή γινόταν.

Ο χρόνος θα δείξει... Αναμένουμε εξελίξεις!