Η καυτή Kate Upton ξαναχτυπά μέσω Terry!

Η καυτή Kate Upton ξαναχτυπά μέσω Terry!

Με μία δόση που θυμίζει τα παλιά viral βιντεάκια της

To 19χρονο πληθωρικό μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από viral videos που την έδειχναν να χορεύει αισθησιακά. Aνέβηκε λοιπόν, με άλματα τη σκάλα της δημοσιότητας χάρη στον χορό της, ονόματι "the Dougie". Μετά από την ιντερνετική δόξα της πήρε με το... σπαθί της το εξώφυλλο του πιο γνωστού περιοδικού με μαγιό Sports Illustrated . Έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύθηκε.

Η Upton είπε να ξαναθυμηθεί τα παλιά και σε αυτό την βοήθησε ο καλός της φίλος και διάσημος φωτογράφος Terry Richardson. Ο Terry τράβηξε την Kate να χορεύει το "jiggly Cat Daddy" όπως το αποκάλεσε φορώντας το αγαπημένο της, μικροσκοπικό λαμέ bikini. Ο εναλλακτικός μάγος του φακού ανέβασε το βίντεο στο blog του και αμέσως εξαπλώθηκε στο you tube σαν ιός! Έκανε 700,000 hits, μα το YouTube το κατέβασε γιατί το θεώρησε προκλητικό. Ο Richardson το ανέβασε στο Vimeo, όπου έκανε πάνω από 1,000,000 hits σε λίγες ώρες και το YouTube το ξανα-ανέβασε μόνο του και πέρασε τα 2,500,000 hits. Ζούμε μεγάλες στιγμές όμως η Kate ζει με όλη τη σημασία της λέξης... αρκετά νούμερα μεγαλύτερες (στιγμές).

*Ξεφυλλίστε το photo gallery ςκαι απολαύστε τις καυτές τις πόζες και φυσικά δείτε την να χορεύει στο κάτω μέρος της οθόνης! Go Kate!