Linda Evangelista: Πήρε τελικά τα $552,000 που ζήτησε για διατροφή;

Linda Evangelista: Πήρε τελικά τα $552,000 που ζήτησε για διατροφή;

Πάντως πέτυχε τον στόχο της!

Τελικά δεν κράτησε πολύ η διαμάχη της Linda Evangelista με τον πατέρα του παιδιού της Francois-Henri Pinault, καθώς κατέληξαν κιόλας σε διακανονισμό κοινή συναίνεση.
Η Evangelista μας σόκαρε όλους την περασμένη εβδομάδα ζητώντας για διατροφή ούτε λίγο ούτε πολύ, το αστρονομικό ποσό των 46,000 δολαρίων με τη δικαιολογία ότι ο γιος της Augie, χρειάζεται 24ωρη φροντίδα με νταντάδες, οπλισμένους φρουρούς και ξεχωριστό διαμέρισμα κοντά στο σχολείο του για να μπορεί να παίζει με τους φίλους του!


Το ποσό του διακανονισμού δεν ανακοινώθηκε όμως αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της Evangelista ότι δεν θα το βάλει κάτω για κανένα λόγο, τότε μάλλον ο Pinault της έκανε καλή προσφορά. Η Evangelista έχει ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της δίκης αρκετές μελανές πληροφορίες για την προσωπική ζωή του πατέρα του παιδιού της, ο οποίος την εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έμεινε έγκυος πιέζοντάς την να κάνει έκτρωση. Η Evangelista ήταν ακόμη έγκυος όταν ο Pinault άρχισε να βγαίνει με την Salma Hayek, και τα πρώτα χρόνια του Augie ο Pinault ήταν απών τόσο φυσικά όσο και οικονομικά αφήνοντας το top model να αναλάβει εξολοκλήρου τις ευθύνες. Μάλιστα είχε πει: «Δεν μου ζήτησε ποτέ έτσι κι εγώ δεν προσφέρθηκα ποτέ να δώσω κάτι». Το μοντέλο κρύβει κι άλλες πληροφορίες που αφορούν τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Γάλλου επιχειρηματία.


Η Linda ζήτησε δικαίως όπως είπε 552,000 δολάρια διατροφή το χρόνο μιας και ο «κύριος» ξόδεψε 260,000 δολάρια μόνο για ρολόγια το 2010, χωρίς να αγοράσει ούτε καν χριστουγεννιάτικο δώρο στο γιο του! Να που θα της πούμε και μπράβο τελικά!