Ζεύγος Beckham: Πώς εμφανίστηκαν στο Met ball του 2008;

Γωγώ Φούντα
Ζεύγος Beckham: Πώς εμφανίστηκαν στο Met ball του 2008;

Άλλαξαν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

Μπορεί το φετινό Met ball να αποτελεί ήδη παρελθόν αλλά σίγουρα θα το συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα, όχι μόνο για τις εντυπωσιακές του παρουσίες και το glamour αλλά και για τις σημαντικές του... απουσίες!

Ψάξαμε αρκετά αλλά πουθενά δεν είδαμε το ζεύγος Beckham. Κάτι που φυσικά δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε καθώς θεωρήσαμε τουλάχιστον ανεπίτρεπτο(!) το πιο stylish ζευγάρι του κόσμου να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Για να παρηγορηθούμε λοιπόν, βρήκαμε εικόνες της Victoria και του David από το Met ball του 2008.

Με μία πρώτη ματιά δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε τις τεράστιες αλλαγές στην εμφάνιση της Vic. Η Victoria του 2008 ήταν φανερά πιο φρέσκια, εντυπωσιακή και σέξι. Ντυμένη με μια υπέροχη τουαλέτα από δαντέλα και κατακόκκινο κραγιόν έδειχνε απαστράπτουσα και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Κάτι που δεν ισχύει για τη Victoria του σήμερα, μόλις 4 χρόνια μετά, η οποία φαίνεται κουρασμένη και αδυνατισμένη στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Καταλαβαίνουμε ότι χρόνο με το χρόνο τα παιδιά της οικογένειας και κατά συνέπεια και οι υποχρεώσεις αυξάνονται, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η διάσημη fashion designer, όσες περισσότερες γέννες κάνει, τόσο μεγαλύτερη εμμονή αποκτά με το βάρος και το σώμα της.

Ο David από την άλλη, μπορεί τότε να είχε το κεφάλι του ξυρισμένο και σήμερα, όπως επιτάσσει άλλωστε και η μόδα, να έχει αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν σε ένα πιο αυστηρό και συντηρητικό στιλ, παρόλα αυτά δεν έχει χάσει τίποτα από την αίγλη του παρελθόντος, την ομορφιά και το sex appeal του. Μήπως να κάνει κάποια μαθήματα αυτοπεποίθησης στη σύζυγό του;