Jennifer Aniston: Διαλύει τη σχέση της για τα μάτια του πρώην, John Mayer;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Διαλύει τη σχέση της για τα μάτια του πρώην, John Mayer;

H Jen ακόμα ερωτευμένη με τον John Mayer;

Αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των tabloids ανά τον κόσμο είναι η Jennifer Aniston. Κάθε βδομάδα, ίσως και πιο συχνά, διαβάζουμε και μία νέα ιστορία από τη ζωή της και δυστυχώς όλες είναι αρνητικές!

Η πιο πρόσφατη λοιπόν, είναι αυτή που διαβάσαμε στο περιοδικό OK και κυριολεκτικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Το lifestyle έντυπο, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Jen βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού με τον αγαπημένο της Justin Theroux και η αιτία είναι ο πρώην της John Mayer!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Justin κάνει εδώ και καιρό νερά στη διάσημη ηθοποιό καθώς έχει αρχίσει να μετανιώνει που χώρισε την Heidi Bivens ενώ δεν αντέχει άλλο τη ζωή στο LA και του λείπει πολύ η Νέα Υόρκη. Το κερασάκι βέβαια στην τούρτα, δεν είναι τα ψυχολογικά του Theroux αλλά το νέο τραγούδι του Mayer το οποίο λέγεται ότι το αφιερώνει στην Jennifer!

Άνθρωπος από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού, λέει: « Ο John δεν ξεπέρασε ποτέ την Jennifer. Μάλιστα όταν κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, "Shadow Days" άφησε να εννοηθεί ότι το έγραψε για εκείνη».

Και συνεχίζει: « Η Jen κατέβασε αμέσως το τραγούδι από το ίντερνετ και μόλις το άκουσε συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε όλες τις όμορφες στιγμές που είχαν περάσει μαζί. Μάλιστα δεν έχασε χρόνο και του έστειλε μήνυμα να του πει ότι ήταν πολύ όμορφο. Εκείνος της απάντησε και έτσι εδώ και λίγο διάστημα επικοινωνούν πολύ συχνά. Είναι φανερό ότι τρέφουν ακόμα αισθήματα ο ένας για τον άλλο».

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Περιμένουμε την επόμενη βδομάδα όπου η Jennifer θα βγει ραντεβού με το Vince Vaughn ή ακόμα και με το Brad Pitt!