Angelina Jolie: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί σε νεαρή ηλικία

Γωγώ Φούντα
Angelina Jolie: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί σε νεαρή ηλικία

Eξίσου όμορφη και ταλαντούχα...

Ο νέος ρόλος της Angelina Jolie διαφέρει πολύ απ' ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί την κακιά μάγισσα στη νέα ταινία της Disney «Maleficent» η οποία περιγράφει τον μύθο της ωραίας κοιμωμένης.

Μάλιστα, ο ρόλος της Angie παρουσιάζεται και σε νεαρή ηλικία, και μπορεί οι παραγωγοί της ταινίας να πονοκεφάλιασαν αρκετά αλλά κατάφεραν να βρουν την ηθοποιό που θα υποδυθεί τη διάσημη star στην εφηβεία της.

Η τυχερή λοιπόν είναι η 18χρονη India Eisley η οποία εκτός από ταλέντο διαθέτει και ομορφιά και μάλιστα θυμίζει αρκετά την Angelina. Η India δεν είναι πρωτάρα στον κινηματογράφο καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες αλλά μάλλον η συγκεκριμένη αναμένεται να την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες τον ρόλο της πριγκίπισσας Aurora θα υποδυθεί η Elle Fanning.

Τόσο η Angelina όσο και τα έξι της παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή της μαμάς σε ένα από τα διασημότερα και πιο μαγικά παραμύθια της Disney ενώ η σέξι ηθοποιός δήλωσε σχετικά: « Το σενάριο της ταινίας είναι εξαιρετικό και περνάμε υπέροχα στα γυρίσματα. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή μου και ξέρω εκ των προτέρων ότι τα παιδιά μου θα τη λατρέψουν».