Jennifer Lopez - Casper Smart: Άρχισαν οι καυγάδες;

Jennifer Lopez - Casper Smart: Άρχισαν οι καυγάδες;

Τα πράγματα δεν είναι τελικά τόσο ρόδινα στον κόσμο της JLo.

Ήταν να μην δηλώσει πως είναι ξανά έτοιμη για γάμο και παιδιά με τον νέο της αγαπημένο η Jennifer Lopez, και ξεκίνησαν οι τσακωμοί. Γιατί ναι μεν ο Casper Smart την έχει σαν βασίλισσα, όπως λένε οι φίλοι της, άνθρωπος όμως είναι και αυτός και κάποια στιγμή σπάει.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα για ποιον λόγο «έσπασε» ή τι ήταν αυτό που είπε και έκανε την JLo να σηκώσει το φρύδι και να αρχίσει να βγάζει καπνούς, το γεγονός όμως είναι πως το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα σε μια αρκετά έντονη σκηνή, και όχι από τις «καυτές» που μας έχει συνηθίσει.

Lopez και Smart βρίσκονταν στο αμάξι τους, έξω από τα στούντιο του American Idol, και το κλίμα μεταξύ τους μόνο καλό δεν ήταν, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Η Lopez δεν έδειχνε καθόλου ευχαριστημένη και η έκφραση του προσώπου της το έκανε κάτι παραπάνω από εμφανές. Όταν μάλιστα βγήκε από το αυτοκίνητο για να πάει στο γύρισμα της εκπομπής, οι δυο τους ούτε καν αντάλλαξαν βλέμματα, πόσο μάλλον φιλιά.

Δεν ξέρουμε αν επρόκειτο για ένα απλό καβγαδάκι ή αν τα σύννεφα μαζεύτηκαν μια ώρα αρχύτερα πάνω από τη σχέση, σίγουρα όμως η 42χρονη τραγουδίστρια θα φροντίσει ώστε να περάσει το δικό της -δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η Jenny from the block.