Οι 8 πιο sexy γυναίκες πολιτικοί του Κόσμου

Οι 8 πιο sexy γυναίκες πολιτικοί του Κόσμου

Γιατί κάτω από τα ταγιέρ, συχνά κρύβονται κορμιά θανατηφόρα.

Sitrida Geagea
Η μελαχροινή καλλονή είναι μια λιβανέζα πολιτικός, διάσημη για την ομορφιά της και αγαπημένη των media της πατρίδας της.
Προέρχεται από μια πλούσια και εξέχουσα οικογένεια του Λιβάνου.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της γνώρισε και παντρεύτηκε τον Samir Farid Geagea, ηγέτη του δεξιού πολιτικού κόμματος Lebanese Forces. Όταν ο σύζυγός της, κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου στη χώρα τους, φυλακίστηκε για 11 χρόνια η Sitrida ηγήθηκε του κόμματός του.

Belinda Stronach
Η Stronach είναι κόρη ενός πλούσιου εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επιτυχημένη επιχειρηματίας η ίδια, και μέλος του Καναδικού Κοινοβουλίου. Το 2001 της αποδόθηκε ο τίτλος της «πιο ισχυρής γυναίκας – επιχειρηματία του Καναδά».
Η είσοδός της στην πολιτική ήταν πολυτάραχη, μιας και έκανε «μεταγραφή» μεταξύ κομμάτων, αλλά και διάφορα άλλα λάθη και γκάφες. Είναι δυο φορές παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, γεγονός που δεν την έχει εμποδίσει να βγαίνει κατα καιρούς με γνωστούς παίκτες του Χόκευ. Άλλωστε και η ίδια έχει, ευθαρσώς, δηλώσει : «Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαι από τις γυναίκες που κάθονται τα βράδια σπίτι τους για να πλέξουν».

Mara Rosaria Carfagna
Η Carfagna είναι Ιταλίδα πολιτικός και μάλιστα υπήρξε και Υπουργός «Ίσων Ευκαιριών». Η πρώην τηλεστάρ, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια έχει αναφερθεί ως «η ομορφότερη Υπουργός στον Κόσμο» και έχει το παρατσούκλι «Mara La Bella» - Η Όμορφη Μάρα.
Λέγεται πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ερωτευμένος μαζί της και έχει δηλώσει μάλιστα πως «αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα την παντρευόμουν αμέσως». Κάπως υποκριτική δήλωση βέβαια, μιας και ψιθυρίζεται πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι.

Alina Kabaeva
Η όμορφη Ρωσίδα είναι διάσημη για την καριέρα της στην ενόργανη γυμναστική. Είναι μέχρι σήμερα η πιο επιτυχημένη γυμνάστρια της χώρας της με 18 μετάλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 2 Ολυμπιακά μετάλια και 25 Ευρωπαικά. Το 2007, αφού αποσύρθηκε από τον αθλητισμό, η Alina έγινε μέλος του Ρωσικού Κοινοβουλίου, με το φιλοκυβερνητικό κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας.
Φήμες σχετικά με ερωτικό δεσμό της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.

Yulia Tymoshenko
Η Yulia υπήρξε Πρωθυπουργός της Ουκρανίας. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Πορτοκαλί Επανάστασης της χώρας της, το 2004, κατά τη διάρκεια της οποίας της δόθηκε ο (ανεπίσημος) τίτλος της «Ζαν ντ'Αρκ της Επανάστασης».
Έχει κάνει διάσημο το, σαν στέμμα, χτένισμά της, ενώ χαρακτηρίστηκε επανειλημμένα από διεθνή ΜΜΕ, σαν μια από τις Ομορφότερες Πολιτικούς στον Κόσμο.
Αυτή τη στιγμή εκτίει επταετή ποινή κάθειρξης για κατάχρηση εξουσίας.

Sarah Palin
Η Sarah Palin αποτελεί ένα πολιτικό φαινόμενο για τις ΗΠΑ. Μέχρι το 2004 ήταν η Δήμαρχος μια μικρής πόλης στην Αλάσκα. To 2006 έγινε Κυβερνήτης της Αλάσκα, ενώ το 2008 λίγο έλειψε να γίνει η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος στην ιστορία της χώρας, ενώ από τότε πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ.
Πρώην νικήτρια Καλλιστείων και επιτυχημένη αθλήτρια, κυνηγάει με καραμπίνα, παίζει μπάσκετ και ...φιλοδοξεί να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ruby Dhalla
Η 38χρονη Καναδή, ινδικής καταγωγής, πολιτικός Ruby Dhalla, είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος, ενός παραδοσιακά ισχυρού πολιτικού φορέα.
Γενναία και μαχητική από μικρή η Dhalla, το 1984, μετά από ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Σιχ και Ινδών στρατιωτών, έστειλε επιστολή στην Ίντιρα Γκάντι ζητώντας της να πάψει η αιματοχυσία. Η Ινδή Πρωθυπουργός όχι απλά της απάντησε προσωπικά, αλλά την ανέφερε και στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το γεγονός.

Cristina Fernadez de Kirchner
Η Cristina είναι η νυν Πρόεδρος της Αργεντινής, αξίωμα στο οποίο ανέβηκε καλλιεργώντας ένα προφίλ παραπλήσιο με εκείνο της θρυλικής, για τους Αργεντινούς, Εβίτας Περόν.
Η δημοφιλία της είναι πολύ μεγάλη, ειδικά μεταξύ των μελών της εργατικής αστικής τάξης και των αγροτικών πληθυσμών της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2007, όταν πρωτοεξελέγη, η διαφορά της με τον έτερο υποψήφιο ήταν της τάξης του 22%!