Ο Robert Pattinson σε μια σοκαριστική φωτογράφηση

Ο Robert Pattinson σε μια σοκαριστική φωτογράφηση

Φωτογραφίζεται γυμνός και τραυματισμένος.

Σε λίγες μέρες η πολυαναμενόμενη ταινία του Cronenberg, «Cosmopolis» θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις Κάννες. Ήδη χιλιάδες κορίτσια από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν να βρεθούν στην Κρουαζέτ για να υποδεχτούν με κραυγές τον superstar της ταινίας Robert Pattinson.
Ο 26χρονος βρετανός ηθοποιός φωτογραφίζεται για το γαλλικό περιοδικό Premiere όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Η φωτογράφηση θυμίζει τον σουρεαλιστικό και «διεστραμμένο» κόσμο του Cronenberg.

Εκτός από τις φωτογραφίες, διαβάστε και μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη.

Για τις ταινίες «Τwilight»:

- Δεν είμαι ο ίδιος όπως ήμουν στην αρχή. Καταρχήν είμαι μεγαλύτερος. Όταν πρέπει να κάτσω στην καρέκλα του makeup βλέπω τις ρυτίδες που ήρθαν με τον χρόνο, είναι τρομακτικό. Φούσκωσα επίσης. Όταν τελειώσαμε την πρώτη ταινία και επειδή δεν είχα καθόλου ρούχα, έκλεψα μερικά και τώρα πλέον δεν μου χωράνε.
- Πρόκειται να γίνω 26 και αρχίζει να με φρικάρει το γεγονός ότι ελκύω κορίτσια 13 χρονών.

Για τη φήμη

- Η διασημότητα είναι από τα λίγα πράγματα, στα οποία μπορείς να εισβάλεις χωρίς κανένα προσόν και αν τολμήσεις να πεις κάτι αρνητικό για τη φήμη στα Media, θα σε κράξουν. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούνε για αυτά. Δεν θέλουν να συντρίψεις τα όνειρά τους.
- Έχω μάθει ένα πράγμα και αυτό είναι πώς οτιδήποτε σε κάνει να κερδίζεις χρήματα, δεν είναι ποτέ δωρεάν. Αισθάνομαι ότι όσα περισσότερα χρήματα κερδίζεις, τόσα προβλήματα συσσωρεύονται, όπως το να οχυρώνεις το σπίτι σου για παράδειγμα.
- Φέτος στις Κάννες ούτε που θα με προσέξουν: «Δεν μας ενδιαφέρει, δεν έπαιζε στο Hunger Games».
- Ίσως να ήμουν διαφορετικός αν είχα ανθρώπους να μου λένε όλη μέρα ότι είμαι ιδιοφυΐα. Στην αρχή προσπάθησα να ξεχωρίσω σαν μοντέλο, χωρίς να μου προσφέρουν ούτε μια δουλειά. Όταν έχεις κάνει 2.000 οντισιόν και αυτός που είναι μπροστά σου, δεν σου ρίχνει ούτε μια ματιά και κοιτάει μια μια τις φωτογραφίες σου, λέγονται όχι, όχι με ένα τόνο αηδίας, στο τέλος αποκτάς ανοσία σε πολλά πράγματα.