Οι celebrity μαμάδες της χρονιάς σε δράση!

Οι celebrity μαμάδες της χρονιάς σε δράση!

Λίγο πριν την γιορτή της μητέρας, ο φακός τις συλλαμβάνει και εκείνες εξομολογούνται

Η Milla Jovovich παίζει με την πανέμορφη κορούλα της Ever φορώντας ένα συλλεκτικό μπλουζάκι Beastie Boys. «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο- είμαστε καλά, όμως έχω στενοχωρηθεί πολύ για το θάνατο του Adam 'MCA' Yauch. Ήταν η ψυχή των Beastie Boys και τον λάτρευα».

Η πρωταγωνίστρια του Mad Men, January Jones κρατά σαν θησαυρό τον 7 μηνών γιο της, Xander, καθώς ετοιμάζεται για το Met Ball. «Το κίτρινο φόρεμα το διάλεξε ο γιος μου. Δεν μου το είπε. Μου το έδειξε!»

Η Sarah Jessica Parker με τον James λίγες μέρες πριν τη γιορτή της μητέρας βολτάρουν στους δρόμους της νέας Υόρκης και συζητούν- όπως τους αρέσει για την συμμετοχή της SJP, στην καμπάνια Got Your Six-προκειμένου να πάψει ο διαχωρισμός δικαιωμάτων πολιτών και στρατιωτικών. «Έχω ένα παιδί που θέλει να τα ξέρει όλα, και διαμορφώνει άποψη. Με εκπλήσσει συνεχώς!»

Tι λέει η θεά Angelina Jolie για τη μητρότητα; «Μόνο το να είσαι γονιός μετρά στη ζωή. Ήμουν ρεμάλι για πολλά χρόνια και δεν φανταζόμουν ποτέ να αποτελέσω πρότυπο για οποιονδήποτε. Η μητρότητα μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω. Χαίρομαι που είμαι πρότυπο για τα παιδιά μου και ιδίως για τις κόρες μου».

H Beyonce με τη σειρά της αποκάλυψε πως πιέστηκε να χάσει πολλά κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα: «Σαφώς και πήρα πολλά κιλά. Δεν με αναγνώριζα. Επίτηδες θηλάζω το παιδί μου γιατί χάνεις πολύ βάρος και παράλληλα το κάω καλό. Με όλα τα υγρά, τα φάρμακα και τους ορούς που πήρα, πρήστηκα. Εννοείται πως δεν ήμουν όμορφη την ώρα που γεννούσα. Μα ποιά είναι άλλωστε. Το μόνο που με ένοιαζε μετά από τόσες ώρες επίπονου τοκετού είναι να είναι καλά το παιδί μου».

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Sandra Bullock τη μέρα της μητέρας την πέρασε με τον δίχρονο γιο της Louis. Η Miss Congeniality πλέον ετών 47, ανακαινίζει την έπαυλή της και λέει: «Η μητρότητα είναι πια ο μόνος μου στόχος. Ο γιος μου είναι η ζωή μου. Τον μεγαλώνω μόνη μου και προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα».

Η Jennifer Garner βγάζει τις 3 κόρες της στην είσοδο περιμένοντας τον οδηγό να της πάει pyjama- party, σε φιλικό σπίτι. Η 40χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Ben Affleck, έχουν άλλο ένα αγοράκι, τον Samuel 2 μηνών. «Και οι δύο μας λατρεύουμε την οικογένεια και πάντα ονειρευόμασταν να αποκτήσουμε μία δική μας- μεγάλη και ευτυχισμένη».

Η Heidi Klum δεν χάνει ευκαιρία, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να βρεθεί με τα 4 της παιδιά. Απόλαυσαν μία βόλτα στον ήλιο μαζεύοντας λουλούδια στο Coldwater Canyon Park του Beverly Hills. «Η οικογένειά μας είναι πολύ γερά δεμένη», δήλωσε το πρώην τοπ μόντελ.

Η Rachel Zoe κρατά το 13 μηνών αγγελούδι της, ονόματι Skyler και βολτάρει στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου. Πάντα στιλάτη η stylist των stars λέει: «Μ' αρέσει να τον ντύνω. Έχει πολλή πλάκα!»

Η Kourtney Kardashian με σούπερ εφαρμοστό φόρεμα κρατά τον αγαπημένο της γιο Mason, και απολαμβάνει τη βόλτα της λίγο πριν ξαναγίνει μαμά. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη», λέει.

Η Denise Richards κάνει βόλτες για ψώνια με τις κόρες της Sam, 8, Lola, 7 και Eloise, 9 μηνών με κατάληξη το εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica. «Απολαύσαμε ένα πεντανόστιμο δείπνο για τα γενέθλια του ανηψιού μου στο αγαπημένο μας μέρος!»

Η Charlize Theron κρατά τον μόλις 6 μηνών υιοθετημένο της γιο Jackson, φορώντας μποτάκι στιλέτο και επιβιβάζεται σε ιδιωτικό jet από το Παρίσι για Λονδίνο. Η 36χρονη ηθοποιός είπε «Πάντα έλεγα πως θέλω οικογένεια. Ο Jackson είναι απίστευτος- το πιο υπέροχο δώρο. Εξάλλου δεν νομίζω να άντεχε άλλο η μητέρα μου να περιμένει πότε θα κάνω παιδί!»

Η πιο posh μαμά του κόσμου, στα 37 της απέκτησε την πανέμορφη Harper Seven, ύστερα από 3 γιους. «Προχτές την πήρα μαζί μου στην μπουτίκ της Prada και ήταν λες και έλεγε 'Μαμά είμαι σπίτι μου!'. Πέραν της πλάκας κουράζομαι πολύ. Ξενυχτάω με τη μικρή και δουλεύω ακόμη και μέσα στη νύχτα μέσω Skype από το σπίτι. Αν θέλουν να λένε πως είμαι ένα μάτσο χάλια, ας το λένε! Το ότι είμαι διάσημη δεν με διαφοροποιεί από άλλες γυναίκες εργαζόμενες μητέρες. Τα κάνω όλα μόνη μου, μου αρέσει, μπορεί να κουράζομαι και να δείχνω σα σκατά αλλά έχω πολλές ευθύνες και δεν μετανιώνω».