Τότε και τώρα: Η μοιραία γυναίκα του Melrose Place, Heather Locklear και η αιώνια φρεσκάδα της

Τότε και τώρα: Η μοιραία γυναίκα του Melrose Place, Heather Locklear και η αιώνια φρεσκάδα της

Μάλλον έχει πιει το ελιξίριο της νεότητας και δεν το αποκαλύπτει η πάλαι ποτέ γνωστή πρωταγωνίστρια.

Όταν μία celebrity στη σελίδα της στο Wikipedia έχει κατηγορία «911 calls», ελληνιστί τηλεφωνήματα στην αστυνομία, τότε κάτι επικό θα πρέπει να έχει γίνει κατ' εξακολούθηση στη γεμάτη δράμα (προφανώς) ζωή της. Η νεαρή πρωταγωνίστρια της Δυναστείας στα 80s και η φλογερή ένοικος του Melrose Place στα 90s που ανταποκρίνεται στην παραπάνω περιγραφή, δεν είναι άλλη από τη μοιραία γυναίκα, Heather Locklear.

H Sammy Jo της Δυναστείας ή αν προτιμάτε η Amanda του Melrose Place, όπως και στις σαπουνόπερες που πρωταγωνίστησε, έζησε τη ζωή της έντονα ανάμεσα σε καταχρήσεις, δυνατούς έρωτες και δραματικές στιγμές, με τελευταίο και πλέον μακροχρόνιο σύντροφο της, το Richie Sambora των Bon Jovi, με τον οποίο απέκτησε και ένα παιδί την Ava Elizabeth που άμα τις δεις δίπλα δίπλα θα πάρεις όρκο ότι είναι αδερφές και όχι μάνα και κόρη.

Όσο δραματική και σκληρή να ήταν η ζωή με τη ξανθιά καλλονή, τόσο καλός υπήρξε μαζί της ο χρόνος που φαίνεται να την έχει ξεχάσει. Από τα λίκρα κορμάκια στη δεκαετία της γκέτας μέχρι το πρόσφατο εξώφυλλο της σε fitness περιοδικό, η Heather έχει διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα που αποδεικνύει πως έχει επιτύχει στο να ξεγελάσει το χρόνο και να φαίνεται όμορφη, φρέσκια και νέα όπως η κόρη της, λες το γήρας είναι για εκείνη απλά μια λέξη στο λεξικό.

Τι και αν είναι και κάτοχος χρυσού βατόμουρου για την ερμηνεία της στο Return of Swamp Thing, η Heather έχει πάρει προφανώς το Oscar του χρόνου και φαίνεται ότι δρόμος της μοιραίας γυναίκας υπάρχει ακόμα για εκείνη ακόμα και είναι στρωμένος δράμα και νοσοκομεία. Heather είσαι πάντα στην καρδιά μας. Δείτε τις φωτογραφίες από την καριέρα της και θα καταλάβετε το λόγο.