Jessica Alba: Πώς ισορροπεί πάνω στα ψηλοτάκουνά της;

Γωγώ Φούντα
Jessica Alba: Πώς ισορροπεί πάνω στα ψηλοτάκουνά της;

Λίγη ταινία διπλής όψεως και θα "φυσάτε" πάνω στα 20ποντα!

Αγχώνεστε και μόνο στην ιδέα των ψηλοτάκουνων παπουτσιών; Έχετε να πάτε κάπου επίσημα και η μεγαλύτερη ανησυχία σας είναι μην πέσετε μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος; Το διάσημο style icon Jessica Alba, μας αποκαλύπτει το μυστικό της για σταθερό βάδισμα πάνω σε 20ποντα!

Η νεαρή star σε συνέντευξή της στο New York Magazine, αποκάλυψε ότι στο πρόσφατο Met Gala προκειμένου να μην πέσει λόγω των πανύψηλων παπουτσιών που φορούσε, κόλλησε με ταινία διπλής όψεως την πατούσα της με τον... πάτο του παπουτσιού!

« Συνηθίζω να κολλάω τον πάτο με το πόδι μου με ταινία διπλής όψης. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να μου φύγει το παπούτσι κι εγώ να φάω τούμπα. Η ντροπή που νιώθω κάθε φορά δεν περιγράφεται».

Φαίνεται πως η Jessica έχει πολλές φίλες μοντέλα, καθώς αυτό το τρικ αποτελεί ένα από τα πολλά που εφαρμόζουν πριν περπατήσουν στις πασαρέλες, όπως επίσης και το ψέκασμα του τακουνιού με λακ για να μη γλιστράει.

Εξάλλου είναι κοινό μυστικό πως η πτώση ενός μοντέλου πάνω στην πασαρέλα μπορεί να του κοστίσει και την ίδια του την καριέρα, όπως έγινε κάποτε με μία 17χρονη η οποία έπεσε θύμα των άβολων και υπερβολικά ψηλών τακουνιών της.

Όποιος είπε ότι το να είσαι διάσημος είναι εύκολο και ευχάριστο, καλά θα κάνει να ρωτήσει την Jessica και τις φίλες της!