Τα διεθνή top model γδύνονται και μας τα δείχνουν σχεδόν όλα

Τα διεθνή top model γδύνονται και μας τα δείχνουν σχεδόν όλα

Δείτε τις διάσημες κυρίες να απολαμβάνουν τις βουτιές τους φορώντας μόνο το μαγιώ τους.

Ποιος δε θα ήθελε να έχει το σώμα των διάσημων top model; Ατελείωτα πόδια, σμιλεμένοι κοιλιακοί και γλουτοί φερμένοι κατευθείαν από το βραζιλιάνικο καρναβάλι είναι λίγοι μόνο λόγοι που κάνουν τα αγόρια να αλληθωρίζουν και εμάς να μη μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τη ζήλια.

Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται στα νησιά Bora Bora με το μόλις ενός έτους γιο της Flynn, έχοντας μία ζηλευτή σιλουέτα, ενώ η Doutzen Kroes, ποζάρει για τα μαγιώ της Victoria Secret στο Miami. Φυσικά η αμερικάνικη εταιρεία έχει πάρει κάτω από τις φτερούγες της όλες τις καλλονές της πασαρέλας ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε τις Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, το πρώην κορίτσι του Leonardo Di Caprio Bar Rafaeli αλλά και τη μικροσκοπική στα όρια της ανορεξίας Rosie Huntington-Whiteley.

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε κορμί θανατηφόρο τώρα που ήρθε η ώρα της παραλίας δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε τη διατροφή που σας ταιριάζει, να εντάξετε και λίγη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα και σε λίγο καιρό θα ποζάρετε και εσείς με τον αέρα ενός αγγέλου της Victoria Secret.