Τότε και τώρα: Η Celine Dion είναι η pop star που «γέρασε» νωρίς

Τότε και τώρα: Η Celine Dion είναι η pop star που «γέρασε» νωρίς

Συγγνώμη η Celine Dion δεν γεννήθηκε 40 χρονών;

Όλοι νομίζαμε ότι η Celine Dion είναι Γαλλίδα λόγω του ονόματος, αλλά μετά θυμηθήκαμε ότι είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία στη Eurovision που βέβαια δεν είχε καμία σημασία γιατί η Céline Marie Claudette Dion στην πραγματικότητα είναι από τον Καναδά. Και αν αναρωτιέστε πως σχετίζεται η εισαγωγή αυτή με το θέμα μας, θα σας πούμε είναι πως δεν είναι το μόνο παράξενο πράγμα στην εν λόγω πρώην pop star.

Η τραγουδίστρια σήμερα είναι 44 ετών και πανέμορφη και διανύει εμφανισιακά την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αλλά δυστυχώς για εκείνη φαινόταν σαραντάρα ήδη όταν μας πρωτοσυστήθηκε στα early 20s της. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την τραγουδίστρια με την υπέροχη, δυναμική και σπουδαία φωνή να κάνει τεράστια καριέρα (που πολλές δεν θα καταφέρουν ποτέ όσο δέρμα και να δείχνουν), να πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, να είναι η τυχερή που ερμήνευσε το theme song του Τιτανικού (και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει τραγουδήσει), να ξεπέσει στο pop στερέωμα και τελικά να καταλήξει να κάνει shows στο Las Vegas (που είναι κάτι σαν το «νεκροταφείο» των pop star που αποσύρονται από το προσκήνιο) για το οποία πληρώνεται παραπάνω από αδρά, βέβαια.

H Celine επειδή μάλλον ήξερε ότι έδινε την αίσθηση όταν δεν διάνυε τη νιότη της ακόμα και στα 20s, όταν αποφάσισε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη τα χρόνια δεν κοίταξε και παντρεύτηκε ένα κύριο που θα μπορούσε να είναι μπαμπάς της αν κρίνουμε από την ηλικία του. Τελικά και υπέροχα παιδάκια έκαναν και μολονότι η Celine μεγάλωσε πρόωρα, εν τέλει καμία σημασία δεν έχει αυτό γιατί άλλη μέρα δεν έχει περάσει από πάνω της εδώ και 20 χρόνια και τώρα είναι μία γυναίκα που χαίρεται τα 40s της ως πρώην pop star που είναι ακόμα φλογερή, όμορφη και ταλαντούχα. Όσες, λοιπόν, έχετε άγχος ότι γερνάτε νωρίς δείτε τη Celine η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση από κάτι κοριτσάκια τύπου Britney Spears και Christina Aguilera που μαζί με τη νιότη έχασαν και τα κάλλη τους και πάρτε κουράγιο.