Βeyonce: Πιο σέξι από ποτέ μας μαθαίνει... μπιλιάρδο

Γωγώ Φούντα
Βeyonce: Πιο σέξι από ποτέ μας μαθαίνει... μπιλιάρδο

H διάσημη τραγουδίστρια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί...

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Beyonce λαμπερή και μακιγιαρισμένη στην εντέλεια όπως κάθε ντίβα που σέβεται τον εαυτό της, ένα παλαιότερο video όμως που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο της διάσημης τραγουδίστριας.

Άβαφτη, απλή και φορώντας ένα κοντό μπλουζάκι και τζιν παντελόνι, η Bey δίνει συμβουλές στις κυρίες πώς να νικήσουν τον αντίπαλό τους σε μία παρτίδα μπιλιάρδο!

Μασώντας επιδεικτικά την τσίχλα της και κάνοντας μία χορευτική φιγούρα λικνίζοντας το καμπυλωτό κορμί της αποκαλύπτει τον Νο 1 κανόνα της ο οποίος είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να σκέφτεσαι ότι θα κερδίσεις! Συνεχίζει με τον δεύτερο ο οποίος είναι να εξωθείς στα άκρα τον αντίπαλό σου μιλώντας του προκλητικά και προκαλώντας τον. Last but not least, να είσαι σωστή νικήτρια και να δείξεις οίκτο και συμπάθεια στον χαμένο!

Το πότε γυρίστηκε το συγκεκριμένο video είναι άγνωστο, πάντως δείχνει μία Beyonce αρκετά απλή και ανεπιτήδευτη, πολύ μακριά από την εικόνα που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια με τις εντυπωσιακές τουαλέτες και τα πανάκριβα κοσμήματα. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, τον τελευταίο καιρό και κυρίως μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy, η διάσημη ντίβα έχει απλοποιήσει πολύ το στιλ της κάνοντας εμφανίσεις με casual ντύσιμο και πολύ ελαφρύ έως ανύπαρκτο μακιγιάζ.

Νομίζουμε ότι την προτιμάμε έτσι...