H Keira Knightley αρραβωνιάστηκε

H Keira Knightley αρραβωνιάστηκε

Η Αγγλίδα ηθοποιός ετοιμάζεται σιγά-σιγά να μπει (και αυτή) στο κλαμπ των παντρεμένων.

Μπορεί από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της ως ανερχόμενη στάρλετ στο «Bend it like Beckham» μέχρι και σήμερα που είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood, να μην έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για να «τρυπώσουν» οι παπαράτσι στην προσωπική της ζωή, η Keira Knightley όμως χρειαζόταν μόνο μια απλή, λιτή ανακοίνωση για να αναστατώσει ολόκληρη τη showbiz.

Και η είδηση αυτή δεν είναι άλλη από τον αρραβώνα της με τον εδώ και 15 μήνες αγαπημένο της, τον 28χρονο James Righton, μέλος του βρετανικού συγκροτήματος Klaxons. Ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού δήλωσε πως: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η Keira είναι αρραβωνιασμένη και πρόκειται να παντρευτεί με τον James Righton».

Keira και James γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους φίλης Alexa Chung, λίγο καιρό αφότου η Knightley είχε χωρίσει από τον επί 5 χρόνια σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Rupert Friend -έναν χωρισμό που της είχε στοιχίσει πολύ. Φαίνεται όμως πως ο ερχομός του Righton στη ζωή της ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν η 27χρονη σταρ, η οποία είχε φροντίσει τόσο καιρό να προστατεύσει τη σχέση της μαζί του, καθώς δεν είχαν εμφανιστεί μαζί ούτε καν στο κόκκινο χαλί (κάτι που είναι σχεδόν υποχρεωτικό για τα διάσημα ζευγάρια). Ωστόσο, οι παπαράτσι είχαν καταφέρει να τους απαθανατίσουν μερικές φορές έξω από το σπίτι στο οποίο συζούν, στο ανατολικό Λονδίνο.

Συγχαρητήρια στην Keira και τον James, λοιπόν, και ευελπιστούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες -η Knightley άλλωστε είναι μια από τις μεγάλες μας αδυναμίες.