Που είναι οι τρανσέξουαλ;

Που είναι οι τρανσέξουαλ;

Ή εγώ δεν είχα κέφια, ή πράγματι η Ευρώπη συνολικά, την περνάει τη κρισούλα της! Που είναι αυτά που αγαπήσαμε στη Γιουροβίζιον; Τα χιουμοριστικά της, τα καρακίτς της, οι τρανσέξουάλ της, οι αρρενωπές της κυρίες, οι καλλονές υπερπαραγωγές, οι ωραίοι ημίγυμνοι, οι μεγάλες σταρ, τα όμορφα φουστάνια, τα άσχημα φουστάνια να'χουμε να λέμε;
Όλα προβλέψιμα και βαρετούλια και λίγο μιζεράκια μου φανήκαν στην Γιουροβίζιον του Μπακού. Και αυτοί Αζέροι μας έδειξαν σε όλα τα πλανά πέντε κτήρια και ένα – το ίδιο - δέντρο σε άλλες ώρες του 24ωρου. Πρωί, μεσημέρι, σούρουπο και βραδάκι κακοφωτισμένο! Τουριστικά αν δε μου κάτσει φέτος Σαντορίνη, Μύκονος ή Ελούντα, οπωσδήποτε κάτω από αυτό το δέντρο θέλω να πάω να στήσω ένα αντίσκηνο να βγάλω καλοκαίρι! Στο δε θέαμα, η μια παρουσιάστρια ήταν μόνιμος αχτένιστη, η άλλη παρουσιάστρια πιάστηκε το πρόσωπο της απ το πλατύ χαμόγελο, ο νεαρούλης, ο νικητής ο περσινός –τι του χαμε βρει ξέχασα!- με μάτια πλανά και αφτιά αεροπλάνα!

Οι συμμέτοχες; Μπαλάντες σα να τις έχουμε χιλιοακούσει μη σου πω και τραγουδήσει οι ίδιοι, ποπάκια ξεπατικωτούρες από μεγάλα χιτ και έκπληξη καμία εκτός απ τις γιαγιάδες της Μόσχας, που ήταν τα πιο φανκι κορίτσια εκεί μέσα. Η δε Σουηδία, απ την αρχή ήταν το φαβορί! Όλοι την περιμέναμε για νικήτρια! Το μόνο που δεν ήθελα να δω ποτέ είναι οι πατούσες της που ξυπόλητη περπατούσε όλο το θέατρο! Γύρευε τι χλωρίδα και πανίδα θα έχει αναπτυχτεί εκεί και μπλιάχ!

Προσωπικά επίσης άλλη μια φορά να δω τον Ζέλικο με τα βιολιά του και το λυρισμό του μπροστά μου θα τον σκαμπιλίσω. Τόσες φόρες πηγές χρυσέ μου, πρώτος δε βγήκες τι το κουράζεις πια!
Το κοριτσάκι το δικό μας, η Ελευθερία Ελευθερίου όσο μπορούσε έκανε, δεν περιμέναμε και περισσότερα, εδώ που τα λέμε και με τα λεφτά που δεν της δώσανε για την εμφάνιση της, καλά και τόσο!
Το αγαπημένο κορίτσι της Κύπρου, η Ήβη Αδαμου ήταν αξιοπρεπέστατο στην εμφάνιση του.
Τα αδέλφια μας απ την Αλβανία large με το 12αρι τους, πράγμα που σημαίνει πως αν πάμε για μεροκάματο θα βρούμε καμία πορτούλα ανοιχτή, διότι σιγά σιγά έρχεται η σειρά τους να προσφέρουν δουλίτσες στους γείτονες, εμάς.
Οι φοιτητές μας στην Αγγλία δεν έδωσαν μεγάλους βαθμούς στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει πως κόπηκε το χαρτζιλίκι και δεν φτάνει για τηλεφωνά περιττά.

Η ψηφοφορία προβλέψιμη. Εκτός απ τις μόνιμες συμμαχιές –απ'τα σύννεφα έπεσα που δώσαμε 12 στην Κύπρο! Απορώ με την πρωτοτυπία και όχι μόνο τη δικιά μας αλλά και της Κύπρου προς εμάς, (μα και αυτοί 12!) που είναι κουκιά μετρημένα, όλοι ψηφίσαν τη Σουηδία λίγο πολύ και δικαίως, διότι ήταν μια χαρούλα τραγουδάκι, συγκριτικά πάντα με τα άλλα.

Η παρουσίαση αποστασιοποιημένη, λίγο μπλαζέ και του φιλολογικού διότι με άπειρες ψήφους διαφορά η Σουηδία, περίμενε η παρουσιάστρια να μας πει στο τέλος, «και τώρα μπορούμε να πούμε πως νικήτρια είναι η Σουηδή». Όχι, μπορούσαμε να το πούμε και πριν τρία τέταρτα εσείς δε μετρούσατε διότι στα μαθηματικά ήσασταν αδύναμη μάλλον!
Και τελείωσε με τη βράβευση της ξυπόλητης (και μετά μιλάμε εμείς για φτώχεια, ούτε παπούτσια δεν έχουν να πάρουν σ'άλλα κράτη) νικήτριας! Άναψαν οι φωτιές, πέσαν τα κομφετί απ'το ταβάνι και πάει και αυτό.
Άντε και του χρόνου πιο πλούσιοι να στείλουμε κάτι διαφορετικό ας πούμε τον Σάκη, να μας ξαφνιάσει λίγο!