Robert Pattinson : Τι θα φοράει στη νέα του ταινία;

Robert Pattinson : Τι θα φοράει στη νέα του ταινία;

Το (πρώην) βαμπίρ του Twilight, φορώντας κοστούμι Gucci, μεταμορφώνεται σε κομψό Νεουορκέζο επιχειρηματία.

Σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη για ένα...κούρεμα θα τρέχει ο Robert Pattison. Αυτό θα συμβεί, φυσικά, στη νέα του ταινία, Cosmopolis, η οποία έκανε την avant premiere της στις Κάννες.
Στην τελευταία ταινία του David Cronenberg το...πρώην βαμπίρ του Twilight παίζει έναν δύσκολο, ερμηνευτικά ρόλο, τον υποστηρίζει όμως, όπως λέγεται, αξιοπρεπέστατα, τόσο υποκριτικά, όσο και σαν...στυλ.

Για το τελευταίο οφείλει πολλά στον Οίκο Gucci, και το καλοραμμένο, δίκουμπο κοστούμι Signoria, το οποίο συνδυάζει με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, λεπτή μαύρη γραβάτα, δερμάτινη ζώνη και μαύρα δερμάτινα παπούτσια – όλα, φυσικά, του Οίκου Gucci επίσης.

Περιττό θα ήταν να πούμε πως ο διάσημος Οίκος είναι ενθουσιασμένος : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία και για το ότι κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το αβίαστα κομψό και κλασικό στυλ για τον χαρακτήρα του Robert», σχολίασε η Frida Giannini, η Δημιουργική Διευθύντρια του Οίκου.

Ένας ακόμη λόγος λοιπόν να περιμένουμε την ταινία και στις ελληνικές αίθουσες με μεγαλύτερη ανυπομονησία, πέρα από το όνομα του σκηνοθέτη της.