O Justin Bieber καταζητείται

Γωγώ Φούντα
O Justin Bieber καταζητείται

Μήπως να πιει λίγο ξιδάκι να ηρεμήσει;

Ήταν να μην πάρει φόρα το πάλαι ποτέ γλυκό αγοράκι της pop. Ο λόγος φυσικά για τον Justin Bieber και την ακατανόητη συμπεριφορά που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό. Μετά τα πρόσφατα μεθύσια του νεαρού star, σειρά έχει ο... ξυλοδαρμός!

Συγκεκριμένα, ο Justin μαζί με το κορίτσι του Selena Gomez βρέθηκαν για ρομαντικό ραντεβουδάκι σε σινεμά. Κατά την έξοδό τους ένας φωτογράφος τους πλησίασε, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει υπόψη του τα νεύρα του νεαρού. Ο Justin αφηνίασε, τον έβρισε ενώ στην προσπάθειά του να τον αποφύγει του έπεσε το καπέλο και του βγήκε και το ένα του παπούτσι! Μάταια η Selena προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ο καλός της ήταν κυριολεκτικά εκτός ελέγχου!

Αλλά τα μπλεξίματα δεν τελειώνουν εδώ για το νεαρό star, καθώς ο φωτογράφος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προφασιζόμενος έντονους πόνους στο στήθος, τους οποίους όπως ισχυρίστηκε τους προκάλεσε ο Justin! Ο σερίφης της περιοχής λοιπόν, αναζητά τον Justin για κατάθεση, καθώς μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε πριν καταφτάσει η αστυνομία.

Μάλιστα μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες μέχρι και για πλημμέλημα αν τελικά οι ισχυρισμοί του φωτογράφου αποδειχθούν αληθείς.

Μη φοβάσαι Justin, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες! 'Η μήπως όχι;