Νέα Τοπ Μόντελς με Διεθνή Καριέρα

Νέα Τοπ Μόντελς με Διεθνή Καριέρα

Τρια τοπ μόντελς, μια Αλγερινή, μια Αργεντινοιταλίδα και μια Ελληνίδα που, αν και νέες, έχουν ξεχωρίσει με την καριέρα τους.

amina7
adrian_gorjon_eva5
407173_2784273519243_863322279_n



Amina Kaddur

Η Αλγερινή, Βερβέρα για την ακρίβεια, από την δυτική ακτή της χώρας της όπου πολλοί κάτοικοι έχουν λευκή επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια (και περήφανη για την καταγωγή της), Amina Kaddur είναι το πιο γνωστό και επιτυχημένο μοντέλο στη λίστα μας. Γεννημένη πριν 24 χρόνια στο Αλγέρι, από Ρωσίδα μητέρα όπως υποστηρίζουν αρκετοί, ήταν στους δρόμους της πρωτεύουσας της βορειοαφρικανικής χώρας που ανακαλύφθηκε σαν "πολλά υποσχόμενο ταλέντο", έφηβη ακόμα.

Και δεν απογοήτευσε το ένστικτο του σκάουτερ, καθώς η μέχρι τώρα καριέρα της περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλους Οίκους μόδας και φωτογραφήσεις για τα σημαντικότερα περιοδικά παγκοσμίως.

Andrea Bolatti

Η Αργεντινοιταλίδα top model, παρά το look σεξοβόμβας, έχει κάνει αξιοσημείωτη καριέρα με σημαντικούς Οίκους μόδας, μεταξύ των οποίων, όπως είναι λογικό αν κοιτάξει κανείς τα σωματικά της προσόντα, και αρκετές εταιρείες εσωρούχων και beachwear.
Οίκοι όπως οι Bulgari, Filodoro, La Martina, Laltramoda, Quilmes, Rinascente, Ripley και Valery έχουν κατά καιρούς επιλέξει την καστανή, φανατική οπαδό της Μπόκα Τζούνιορς (όπως δηλώνει), μοντέλα για κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες τους.
Προφανώς, όχι άδικα

Ισμήνη Νταφοπούλου

Η, δική μας, Ισμήνη Νταφοπούλου ανήκει στην κατηγορία εκείνων των μοντέλων που καταρρίπτουν, με χαρακτηριστική άνεση μάλιστα, το κλισέ «Απλά Όμορφη». Γιατί πέρα από πανέμορφη, είναι δασκάλα Δημοτικού σχολείου, ενώ έχει την φήμη της προσγειωμένης, ισορροπημένης και πολύ συνεπούς επαγγελματία.
Δεν την ενδιαφέρει καθόλου η ...high πλευρά του modeling, αλλά το βλέπει σαν τρόπο για να συμπληρώνει το εισόδημά της.
Προτιμά, όταν έχει ελεύθερο χρόνο από φωτογραφήσεις και τηλεόραση, να ετοιμάζει την βαλίτσα της και να ταξιδεύει. Περίπτωση κοριτσιού, δηλαδή, που αποτελούν το όνειρο κάθε, υγιούς, άντρα.