Οι αγαπημένοι μας celebrities στον χορό του σχολείου τους

Οι αγαπημένοι μας celebrities στον χορό του σχολείου τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Τους έχουμε δει άπειρες φορές στη σκηνή, ή στην μεγάλη οθόνη. Ήρθε η ώρα να δούμε πώς ήταν οι αγαπημένοι μας σταρ, όταν ακόμα πήγαιναν σχολείο.

Amanda Seyfried
To 2002, κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο William Allen High School, η ηθοποιός βρέθηκε στον χορό του σχολείου της με τις δύο καλύτερές της φίλες.

Brad Pitt
Βρισκόμαστε στο 1982, και συγκεκριμένα στο Springfield του Missouri, και ο χαριτωμένος ξανθός νεαρός της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον πανέμορφο Brad Pitt.

Lady Gaga
Χωρίς να φοράει τρελά, couture ρούχα, με μακριά, μαύρα μαλλιά, η Stefani Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ποζάρει στην φωτογραφία από τον χορό του καθολικού σχολείου, όπου φοίτησε.

Halle Berry
Η αρχηγός της ομάδας των cheerleaders, και μετέπειτα σταρ, κατηγορήθηκε ότι «έκλεψε» για να βγει βασίλισσα του χορού. Όπως δήλωσε και η ίδια, πολλά χρόνια αργότερα, «μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω».

Jessica Simpson
Η τραγουδίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας, πήγε στον χορό του σχολείου της, τρεις φορές, όλες συνοδεύοντας μεγαλύτερους συμμαθητές της: «Ακόμα κι αν δεν μου άρεσαν, πάντα προσπαθούσα για να τους αρέσω, ώστε να με καλούν στον χορό», έχει πει η ίδια.