Oι celebrities που «την είδαν» Μπομπ ο Μάστορας

Γωγώ Φούντα
Oι celebrities που «την είδαν» Μπομπ ο Μάστορας

Πρωτότυπες και οικονομικές προτάσεις made in Hollywood!

Είναι διάσημοι, πλούσιοι και λατρεύονται από χιλιάδες κόσμου. Εφόσον έχουν καταφέρει τόσα πολλά στο δύσκολο κόσμο της showbiz, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι όλο και κάτι θα... σκαμπάζουν από διακόσμηση! Πέντε πρωτοκλασάτοι star μας δίνουν έξυπνες, πρακτικές και κυρίως οικονομικές συμβουλές για να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο.

Η διάσημη σεξοβόμβα και τηλεπερσόνα Kim Kardashian αποφάσισε να εκμεταλλευτεί με έναν άκρως πρωτότυπο και πρακτικό τρόπο τα αμέτρητα ζευγάρια παπουτσιών της. Συμβουλεύει λοιπόν ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε τα παπούτσια μας κλεισμένα στη ντουλάπα, ιδίως όταν είναι κομψά και εντυπωσιακά. Αντί γι' αυτό, μπορούμε να φτιάξουμε ράφια κατά μήκος του τοίχου του δωματίου μας και να τα τοποθετήσουμε εκεί. Έτσι και βρίσκουμε αμέσως αυτό που ψάχνουμε γλιτώνοντας χρόνο, ιδίως όταν βιαζόμαστε, και τα παπούτσια μας μένουν άθικτα και γεμίζουμε τον τοίχο μας με κάτι όμορφο.

spl398038_013

Ποιος είπε ότι η Angelina Jolie με έξι παιδιά και αμέτρητες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί και με τη διακόσμηση του σπιτιού της; Η διάσημη ηθοποιός όπως φαίνεται δίνει μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στις συμβουλές της. Συγκεκριμένα προτείνει, να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο χώρο υποδοχής των καλεσμένων μας, κοινώς φουαγιέ, και να το περιποιηθούμε δεόντως. Ένας εξαιρετικός τρόπος είναι να τοποθετήσουμε καθρέφτες ή γενικότερα έπιπλα τα οποία έχουν γυαλί ή οποιαδήποτε μορφή αντανάκλασης, όπως για παράδειγμα το έπιπλο το οποίο ακουμπάμε τα κλειδιά ή τα γυαλιά ηλίου μας.

spl372142_005

Το διάσημο ζεύγος Jessica Biel-Justin Timberlake, τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη στην Ιταλία. Προτείνουν λοιπόν να τοποθετήσετε σε έναν ή περισσότερους τοίχους τη γνωστή σε όλους μας ταπετσαρία, σε ιταλικό μοτίβο. Τα χρήματα που θα ξοδέψετε είναι ελάχιστα, ενώ αμέσως ο χώρος σας θα αλλάξει και θα ανανεωθεί. Φυσικά το θέμα από την Ιταλία είναι προαιρετικό, καθώς η ταπετσαρία σας μπορεί να απεικονίζει οτιδήποτε εσείς αγαπάτε και σας ηρεμεί.

spl342414_001

Ο σέξι τραγουδιστής των «Μaroon5», Adam Levine λατρεύει τους σκούρους τόνους στους τοίχους. Προτείνει λοιπόν να σπάσουμε την μονοτονία του λευκού ή των άλλων φωτεινών χρωμάτων, βάφοντας έναν τοίχο σε ένα πιο μουντό χρώμα της αρεσκείας μας. Η αντίθεση των χρωμάτων ηρεμεί το μάτι ενώ τα σκούρα χρώματα δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας και μυστηρίου.

spl348229_003

Η Jennifer Aniston προτείνει μία ανατρεπτική και τολμηρή ιδέα. Η διάσημη ηθοποιός είναι λάτρης της θάλασσας και έτσι έχει μεταφέρει την παραλία στο πολυτελές σπίτι της. Προτείνει λοιπόν, για όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτή, να βάψουν το πάτωμα του δωματίου τους σε βαθύ μπλε της θάλασσας! Αν μη τι άλλο καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα από ένα χαλί. Για πιο δραματικό αποτέλεσμα, ανακατέψτε την μπογιά με άμμο ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε και διάφορα διακοσμητικά με θέμα τη θάλασσα!

spl319963_0011