Η Kristen Stewart και η Charlize Theron σε μία υπέροχη φωτογράφηση

Η Kristen Stewart και η Charlize Theron σε μία υπέροχη φωτογράφηση

Οι δύο πρωταγωνίστριες αναδεικνύουν το gothic glam.

Η Kristen Stewart και η Charlize Theron ετοιμάζονται να βρεθούν αντιμέτωπες στην οθόνη ως Χιονάτη η μία και κακιά μάγισσα η άλλη, στην εντυπωσιακή κινηματογραφική παραγωγή «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» (στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαΐου). Στην κανονική ζωή φαίνεται ότι συμπαθεί και εκτιμά η μία την άλλη ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται στο περιοδικό "Interview". Το γυναικείο ντουέτο ποζάρει σε μία από τις πιο σέξι και δραματικές φωτογραφήσεις που έχουμε δει.


Οι δύο πρωταγωνίστριες διοχετέουν τη σκοτεινή πλευρά του παραμυθιού, σε σοβαρές αλλά εξαιρετικά γοητευτικές φωτογραφίες. Και οι δύο θέτουν μια νέα διάσταση στο gothic glam, ποζάροντας με μαύρες τουαλέτες και ιδιαίτερα σκούρα χείλη. Η kristen φορούσε παπούτσια Givenchy και Maison Martin Margiela κοστούμι, ενώ η Charlize ένα μαύρο Lanvin φόρεμα και επίσης ρούχα του Tom Ford.


«Δεν μοιάζει με καμία που έχω ποτέ συναντήσει, είναι movie star γαμώτο» είπε η Kristen, επαινώντας την διαβολική Βασίλισσα, Charlize, η οποία δήλωσε επίσης «Είμαι τεραστία fun της Kristen Stewart επίσης. Δεν κωλώνει σε τίποτε». Μετά τις φιλοφρονήσεις, τα κορίτσια πόζαραν, σε μια πραγματικά υπέροχη φωτογράφηση.