Αmy Winehouse: Το σπίτι που έζησε και πέθανε πωλείται

Γωγώ Φούντα
Αmy Winehouse: Το σπίτι που έζησε και πέθανε πωλείται

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο!

Μπορεί στις 23 Ιουλίου να συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της Amy Winehouse, αλλά ακόμα πληροφορίες για την αδικοχαμένη καλλιτέχνιδα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συνεχίζουν να μας απασχολούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο πατέρας της Amy, Mitch αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που έζησε και πέθανε η κόρη του έναντι του ποσού των 2,7 εκατομμυρίων λιρών. Η εντυπωσιακή 2.500 τετραγωνικών μέτρων κατοικία που βρίσκεται στο Camden, έμεινε άδεια για περίπου 10 μήνες καθώς η οικογένεια Winehouse δυσκολευόταν να πάρει την απόφαση να την πουλήσει.

Η κατοικία χαρακτηρίζεται από τον μεσίτη που ανέλαβε να την πουλήσει, ως ένα πολυτελές οίκημα με τρία υπνοδωμάτια, τρία σαλόνια με υπέροχο ιδιωτικό κήπο ο οποίος έχει θέα την Camden Square. Για την αυτοκαταστροφική τραγουδίστρια δεν έγινε λόγος από σεβασμό στην μνήμη και την οικογένειά της.

Εκπρόσωπος του Mitch Winehouse αναφέρει: « Η οικογένεια της Amy αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι με βαριά καρδιά. Η τραγουδίστρια αγαπούσε πολύ τους δικούς της ανθρώπους και κανένας τους δεν είχε τις δυνάμεις να μετακομίσει εκεί. Το να το κρατάνε απλώς ακατοίκητο τους επιβάρυνε οικονομικά οπότε θεώρησαν ότι θα γίνει ένα υπέροχο μέρος για όποιον αποφασίσει να το αποκτήσει».

«Αρχικά υπήρχε η σκέψη μήπως το σπίτι δωριζόταν στο ίδρυμα Amy Winehouse, το οποίο και ίδρυσε ο πατέρας της τραγουδίστριας λίγο μετά το θάνατό της, αλλά τελικά θεωρήθηκε καλύτερη λύση η πώληση».

Οι μέρες που ακολούθησαν το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, ήταν μέρες πένθους για τους χιλιάδες θαυμαστές της. Συγκεντρωμένοι έξω από το συγκεκριμένο σπίτι, κατέθεταν λουλούδια ενώ δε σταματούσαν να τραγουδούν και να πίνουν ως φόρο τιμής στο αδικοχαμένο είδωλό τους.

« Η Amy ήταν γεμάτη από αγάπη. Αγάπη για την οικογένεια, τους φίλους και όλους εσάς. Είμαστε συντετριμμένοι με το χαμό της, αλλά σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε», ήταν τα λόγια του Mitch προς το συγκεντρωμένο πλήθος.

Διαβάστε ακόμη: Διαβάστε το απελπισμένο ιδιόχειρο γράμμα του Michael Jackson

H Lana del Rey ακυρώνει συναυλία λόγω... υπερκόπωσης!