Hollywood: τα πιο διάσημα υιοθετημένα τέκνα

Hollywood: τα πιο διάσημα υιοθετημένα τέκνα

Αυτά τα παιδάκια περνάνε ζωή και κότα.

Μπορεί η Lourdes, η Suri και η Harper Seven να παίζουν στα δάχτυλα το star system μονοπωλώντας το ενδιαφέρον μας ως νόμιμα τέκνα των διάσημων του Hollywood, υπάρχουν όμως και μερικά ακόμα ατίθασα νιάτα που αξίζει να γνωρίσουμε.

Η Angelina Jolie θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η μεγαλύτερη οπαδός των υιοθεσιών, καθώς ήταν από τους πρώτους celebrity που αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Μάλιστα φρόντισε έτσι ώστε όλα της τα παιδιά να έχουν τόσο το επίθετο Jolie, όσο και το επίθετο του συντρόφου της Pitt προκειμένου να αισθάνονται πραγματική οικογένεια.
Το 2002 υιοθέτησε τον Maddox από την Cambodia, ενώ το 2005 υιοθέτησε τη μικρή Zahara Marley, από την Ethiopia. Μετά τη γέννηση των βιολογικών της παιδιών ακολούθησε και η υιοθεσία του τρίχρονου Pax Thien, από το Ho Chi Minh του Vietnam.

Η Madonna είναι άλλη μία πολύτεκνη μητέρα. Εκτός από τη fashionista Lourdes και τον καρπό του έρωτά της με το σκηνοθέτη Guy Ritchie, Rocco, η βασίλισσα της pop υιοθέτησε άλλα δύο παιδάκια. Το 2008 η Madge υιοθέτησε από ένα ορφανοτροφείο στο Malawi τον David Banda, που είχε χάσει τους γονείς του από aids. Ένα χρόνο αργότερα κατάφερε να υιοθετήσει άλλο ένα παιδάκι από το Malawi, την τετράχρονη Chifundo 'Mercy,' ενώ δώρισε $15 εκατομμύρια για να χτιστεί σχολείο.

Η Charlize Theron υιοθέτησε το μικρό Jackson το Μάρτιο και μέχρι τώρα μας τον κρατούσε κρυφό. Ο νέος άντρας στη ζωή της star αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια επιβίβασής της στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle της Γαλλίας.

Η Denise Richards μπορεί να έχει ήδη δύο κόρες από το γάμος της με το πρώην σύζυγο της, Charlie Sheen, αλλά μάλλον ήταν τόσο τραυματικά τα τελευταία χρόνια μαζί του που θέλησε να ξεκινήσει από την αρχή προσθέτοντας ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά της. Η ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του Us Weekly με την Eloise Joni και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Nicole Ritchie υπήρξε γνωστός μαϊντανός του Hollywood και κολλητή φίλη της Paris Hilton. Αυτό που ίσως πολύ δε γνωρίζουν είναι πως το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο είναι η υιοθετημένη κόρη του τραγουδστή Lionel Richie την οποία και υιοθέτησαν όταν ήταν δύο ετών.

Μια χαρά τα περνάνε τα νεαρά χολιγουντιανά τέκνα και ίσως με το ταπεινό τους dna να εξισορροπήσουν την τρέλα των star του λόφου της δόξας. Εμείς πάντως δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα να είχαμε για γονείς κάποιον από τους παραπάνω celebrity!

Διαβάστε ακόμα:

Η Madonna βρήκε το νέο Material Girl
H Angelina Jolie σχεδιάζει και κοσμήματα