Justin Timberlake: Η πρώην του αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση τους

Justin Timberlake: Η πρώην του αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση τους

Όσο ο superstar ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Jessica Biel αυτό το Καλοκαίρι, η πρώην του μας μιλάει για άγνωστες πτυχές της σχέσης τους

Η Veronica Finn, που έβγαινε με τον Justin Timberlake στα τέλη των 90's, μίλησε στο RadarOnline.com για τις αναμνήσεις της από την εφηβική σχέση τους. «Ήταν ξεχωριστός. Η αγάπη μας ήταν ιδιαίτερη και ήταν πολύ γλυκός. Ήμουν μία γυναικεία εκδοχή του Justin. Τα βρήκαμε από την αρχή».

Η 30χρονη –πλέον- Finn, που εκείνη την περίοδο είχε το δικό της group, ονόματι Innosense, δήλωσε ότι η σχέση τους δεν ήταν συνηθισμένη, αφού εκείνη την περίοδο και οι δύο βρίσκονταν σε περιοδεία αλλά, όταν βρίσκονταν, έκαναν συνηθισμένα πράγματα που κάνουν όλοι οι έφηβοι- πήγαιναν βόλτες, σινεμά ή ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Η Finn έχει πλέον αφήσει πίσω της την μουσική της καριέρα, και είναι μεσίτης, αλλά ποτέ δεν ξέχασε τον Timberlake, αφού παραδέχτηκε ότι έχει κρατήσει και ένα κουτί γεμάτο γράμματα, κάρτες και φωτογραφίες της με τον σταρ. Το ειδύλλιο των δύο τελείωσε επ[ειδή η ίδια ανησυχούσε ότι ο Timberlake δεν της ήταν πιστός, κατά τη διάρκεια των παγκόσμιων περιοδειών του με τους 'N Sync.

Διαβάστε ακόμα: O Justin Timberlake και το grooming του

Justin Timberlake & Jessica Biel: Το πάρτι των αρραβώνων τους