Drew Barrymore: Οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες του γάμου της

Drew Barrymore: Οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες του γάμου της

Όλες οι λεπτομέρειες από τον γάμο της διάσημης star.

Η διάσημη ηθοποιός Drew Barrymore παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο τον Will Kopelman στο σπίτι της στο Montecito, στην Καλιφόρνια.
Η 37χρονη ηθοποιός που είναι 6 μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί αποφάσισε να παντρευτεί για τρίτη φορά, ελπίζοντας ότι ο 34χρονος έμπορος τέχνης, θα είναι αυτή τη φορά ο ένας και μοναδικός.
Οι συγγενείς και οι 200 περίπου καλεσμένοι, απόλαυσαν πρώτα ένα cocktail πάρτι, πριν οδηγηθούν στο κήπο όπου είχε στηθεί μια μεγάλη τέντα, κυρίως για να προστατεύσει το γάμο από τους paparazzi. Η τελετή διήρκεσε 45 λεπτά και όπως γράφει το eonline.com ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική.
Η νύφη φορούσε ένα μακρύ λευκό Chanel νυφικό με πτυχές από μουσελίνα και οργάντζα, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον Karl Lagerfeld. Το νυφικό στόλιζε στη μέση μια μαύρη σατέν κορδέλα, ενώ ήταν στολισμένο με φτερά, με τούλι και με κεντημένα λουλούδια από οργάντζα και μουσελίνα. Τα κοσμήματα της νύφης ήταν επίσης Chanel, ενώ και ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι του ίδιου οίκου μόδας, όχι τυχαία, μια και ο πατέρας του υπήρξε για χρόνια διευθύνοντας σύμβουλος της Chanel.
Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν και A-List ηθοποιοί όπως η Reese Witherspoon, η Cameron Diaz, αλλά και ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Jimmy Fallon.
Μετά την τελετή το ζευγάρι φωτογραφήθηκε και όπως αναφέρει το People στο επόμενο τεύχος του θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του γάμου και των νεόνυμφων.
Το ζευγάρι ήδη χαίρεται τον μήνα του μέλιτος σε άγνωστο προορισμό.