Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στα βαφτίσια του μικρού Γιάννη Λιάγκα

Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στα βαφτίσια του μικρού Γιάννη Λιάγκα

Ο γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είχε σίγουρα το πιο αστραφτερό πάρτι βάφτισης.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βάφτισαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τον μπόμπιρά τους στην Τήνο και, φυσικά, όλοι τους οι φίλοι, οι οικογένειες και οι στενοί τους συνεργάτες, ήταν εκεί για αυτή την ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Η βάφτιση του μικρού Γιάννη έγινε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο σπίτι του Θάνου Παράσχου στο νησί, ο οποίος ήταν ο νονός του μικρού μπόμπιρα μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου -που έχει ήδη στενή σχέση με την οικογένεια Λιάγκα καθώς είναι κουμπάρος του ζευγαριού.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έκαναν το ταξίδι μέχρι την Τήνο για να παρευρεθούν στο μυστήριο και να γιορτάσουν μαζί με τον Γιώργο, τη Φαίη και τον μικρό Γιάννη. Ανάμεσά τους η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, όλη η ομάδα του «Πρωινό mou», ο Νίκος Οικονόμου, ο Θοδωρής Δρακάκης με την σύζυγό του Δήμητρα και πολλοί άλλοι.

Εμείς να ευχηθούμε με τη σειρά μας ό, τι καλύτερο στο ζευγάρι και μια υπέροχη, ευτυχισμένη και γεμάτη φως ζωή στον Λιάγκα Jr.!