Εκλογές Ιούνιος 2012: Οι πιο σέξι άντρες που έχουν περάσει από τα βουλευτικά έδρανα

Γωγώ Φούντα
Εκλογές Ιούνιος 2012: Οι πιο σέξι άντρες που έχουν περάσει από τα βουλευτικά έδρανα

Είναι ωραίοι, σέξι και είναι πολιτικοί!

To πολιτικό θερμόμετρο στη χώρα μας χτυπάει κόκκινο, ειδικά ενόψει των επαναληπτικών εκλογών, κάνοντας τους Έλληνες πολιτικούς πιο επίκαιρους από ποτέ. Εμείς βρήκαμε τους πιο σέξι άντρες που έχουν περάσει κατά καιρούς από τα βουλευτικά έδρανα, και σας τους παρουσιάζουμε!

Αναμφισβήτητα είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο νεαρότερος αρχηγός κόμματος, έκανε την έκπληξη στις πρόσφατες εκλογές και έστρεψε τα βλέμματα, κυρίως τα γυναικέια πάνω του. Μόλις 37 ετών, με σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών εντάχθηκε από πολύ νωρίς στο χώρο της Αριστεράς. Σήμερα είναι υποψήφιος Πρωθυπουργός με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ περιμένει και το δεύτερο παιδί του από τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα, με την οποία μπορεί να μην έχουν παντρευτεί, μιας και δεν αποτελεί προτεραιότητά τους, αλλά έχουν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανήκει στους βετεράνους της ελληνικής πολιτικής σκηνής και είχε πάντα ξεχωριστή θέση στις γυναικέιες καρδιές. Ψηλός, αρχοντικός και με εξαιρετική αίσθηση του στιλ, σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών ενώ το 1980 αποφοίτησε από τη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών. Από τότε ξεκίνησε μία πετυχημένη πορεία στην ελληνική πολιτική, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Ψηλός, ξανθός και γαλανομάτης ο Παύλος Γερουλάνος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κινηματογραφικός αστέρας αν δεν επέλεγε να κατέβει στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ. Γεννημένος το 1966 φοίτησε στο ελληνικό κολλέγιο του Λονδίνου, σπούδασε Ιστορία στο Williams College και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Harvard και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου MIT. Μπορεί βέβαια πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτούν κάθε φορά που μιλά στο ελληνικό κοινοβούλιο, αυτός όμως δηλώνει πιστός στη γυναίκα της ζωής του, Λάρα Μπαράζι.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ψηφίζεται σταθερά στους πιο σέξι πολιτικούς τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι ίσως και ο πολιτικός που θαυμάζεται περισσότερο από το γυναικείο φύλο. Αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, τα τελευταία χρόνια απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ καθώς έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, όπως και να ναι το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, οι γυναίκες πάντα θα τον αγαπούν και θα τον θαυμάζουν!

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ξεσήκωσε ποικίλα σχόλια όταν επελέχθη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Από την μία το νεαρό της ηλικίας του και από την άλλη η απειρία του τον έθεσαν υπό αμφισβήτηση. Πάντως, ο νεαρός πολιτικός από την Πάτρα, με σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατάφερε να αποτελέσει για το γυναικείο κοινό έναν νέο αγαπημένο στο πολιτικό σκηνικό. Για όσες ενδιαφέρονται, είναι ακόμα ανύπαντρος!

Last but not least, το απόλυτο πρόσωπο των ημερών. Μιλάμε φυσικά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους πολιτικούς της χώρας μας. Με συνεχή παρουσία σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από το 1981 μέχρι και το 2004, έβγαζε προς τα έξω το προφίλ του bon viveur, φυσικά ακαταμάχητο στα γυναικεία μάτια. Ιστορικά έχουν μείνει τα ζειμπέκικα που χόρευε συχνά πυκνά σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά και η glamorous ζωή την οποία και έκανε μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη. Επειδή όμως στη ζωή όλα γυρίζουν μπούμερανγκ, ο πάλαι ποτέ γόης των βουλευτικών εδράνων θα παρακολουθήσει τα επερχόμενα εκλογικά αποτελέσματα πίσω από της φυλακής τα σίδερα! Όλα έχουν το κόστος τους...