Μichael Douglas που πας με τη ζαρτιέρα;

Γωγώ Φούντα
Μichael Douglas που πας με τη ζαρτιέρα;

Μήπως ο διάσημος ηθοποιός την είδε... αλλιώς;

Τι θα κάνατε αν γυρνούσατε στο σπίτι και βλέπατε το σύζυγό σας να δοκιμάζει τα εσώρουχα, τις ζαρτιέρες και τα κοσμήματά σας; Πιθανότατα θα τρεπόσασταν εις άτακτον φυγήν και θα πηγαίνατε κατευθείαν σε ένα δικηγορικό γραφείο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως στην περίπτωση της Catherine Zeta-Jones.

Η Ουαλή star αποκάλυψε ότι πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα παρόμοιο σκηνικό και πολύ απλά... έβαλε τα γέλια! Βλέπετε η Catherine δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να ανησυχεί για τη σεξουαλικότητα του συζύγου της, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Michael Douglas προετοιμάζεται για τον νέο του ρόλο.

Ο κινηματογραφικός αστέρας πρόκειται να υποδυθεί τον gay μουσικό και ηθοποιό Liberace στη βιογραφική ταινία με τίτλο Behind The Candelabra, και θέλοντας να μπει στο πετσί του ρόλου, αποφάσισε να ντυθεί... Catherine!

«Βγάλε τα εσώρουχα μου αγάπη μου και δώσε μου πίσω τα κοσμήματά μου», ήταν τα λόγια της διάσημης ηθοποιού στη θέα του αλλόκοτου αυτού θεάματος.

Η ταινία Behind The Candelabra βασίζεται στο βιβλίο που έγραψε ο σωματοφύλακας και εραστής του Liberace, Scott Thorson, τον οποίο θα υποδυθεί ο Matt Damon.

Εσείς θα μπορούσατε να αντιδράσετε τόσο ψύχραιμα;