Jennifer Aniston-Justin Theroux: Δεν χωρίζουν ( προς το παρόν)!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston-Justin Theroux: Δεν χωρίζουν ( προς το παρόν)!

Διέψευσαν για ακόμη μία φορά τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν!

Εξελίξεων συνέχεια σχετικά με την έκβαση της σχέσηςJennifer Aniston-Justin Theroux. Γι' αυτή τη βδομάδα, το μενού... περιέχει διάψευση! Συγκεκριμένα, το διάσημο ζευγάρι έβαλε τέλος στις φήμες περί χωρισμού, με έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο του Δυτικού Hollywood χθες βράδυ. Οι δυο τους δείπνησαν υπό το φως των κεριών ενώ στο τέλος της βραδιάς έφυγαν αγκαλιασμένοι από το μαγαζί δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η έντονη φημολογία περί χωρισμού άρχισε όταν σταμάτησαν οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ήθελαν τον Justin να έχει αμφιβολίες για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα ο εδώ και ένα χρόνο σύντροφος της διάσημης ηθοποιού, φαινόταν να θεωρεί τον εαυτό του πολύ λίγο για να σταθεί δίπλα της, με αποτέλεσμα να βγάζει νευρικότητα και ανασφάλεια. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η ζωή στο L.A τον είχε κουράσει και νοσταλγούσε την παλιά του ζωή κοντά στους φίλους του.

Από την πλευρά της, η Jennifer, έπειτα από προτροπή των δύο κολλητών της Courteney Cox και Chelsea Handler αποφάσισε να πάρει τον αγαπημένο της και να πάνε σε σύμβουλο για ζευγάρια καθώς πίστευε ότι ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού είχε εξαφανιστεί.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με φωτογραφίες του Justin να βγαίνει από ξενοδοχείο του Δυτικού Hollywood το προηγούμενο Σαββατοκύριακο χωρίς την αγαπημένη του και με συνοδεία κυρίας αγνώστων λοιπών στοιχείων, πυροδότησαν τις φήμες περί χωρισμού. Μέχρι φυσικά τη χθεσινοβραδινή τους έξοδο και την πανηγυρική διάψευση όλων των σεναρίων.

Εν τω μεταξύ η Jennifer εθεάθη να μπαίνει σε spa για την καθιερωμένη της περιποίηση, μιας και είναι γνωστό το πόσα πολλά χρήματα ξοδεύει για την εξωτερικής της εμφάνιση. Βγαίνοντας από το ινστιτούτο η διάσημη ηθοποιός έδειχνε πιο όμορφη και ξεκούραστη από ποτέ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περιποιήθηκε τα νύχια της και έκανε την αγαπημένη της θεραπεία με laser που εξαφανίζει τις πανάδες από τον ήλιο. Μάλιστα η Jennifer δηλώνει εθισμένη στη συγκεκριμένη μέθοδο καθώς είναι ενθουσιασμένη από τα αποτελέσματα! Ε κάτι θα ξέρει...

Διαβάστε επίσης: Jennifer Aniston: Δείτε την προσωρινή "ερωτική φωλιά" που μοιράζεται με τον Justin Theroux

Jennifer Aniston: Κατηγορεί την Angelina για την ματαίωση του γάμου της