Ηarper Seven Beckham: Στη Disneyland ντυμένη Minnie Mouse

Γωγώ Φούντα
Ηarper Seven Beckham: Στη Disneyland ντυμένη Minnie Mouse

Μα τι παιδί είναι αυτό;

Όχι ότι χρειαζόταν κάποιο αξεσουάρ για να την προσέξει ο κόσμος, αλλά το απόλυτο celebrity μωρό, Harper Beckham εθεάθη σε βόλτα με σύσσωμη τη διάσημη οικογένεια και για ακόμη μία φορά έγινε το επίκεντρο της προσοχής. Με δύο τεράστια αυτιά Minnie Mouse στο στρουμπουλό κεφαλάκι της, έδειχνε πιο αξιολάτρευτη από ποτέ ενώ το ντύσιμό της ήταν όπως πάντα υποδειγματικό!

Η οικογένεια Beckham λοιπόν επισκέφθηκε τη Disneyland στο Los Angeles, κλέβοντας για ακόμη μία φορά την παράσταση και συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Η 11 μηνών Harper, η οποία δεν άφησε λεπτό την αγκαλιά του διάσημου μπαμπά της David, κρατούσε ένα μεγάλο ζαχαρωτό ενώ από δίπλα ακολουθούσε η μαμά Victoria, φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά και κρατώντας χαμηλό προφίλ, αφήνοντας χώρο στην μικρή να λάμψει!

Την μικρή τους αδερφούλα συνόδευσαν επίσης και οι γιοι της οικογένειας, Brooklyn, Romeo και Cruz, ντυμένοι casual και δείχνοντας πιο cool από ποτέ.

Στο μεταξύ, την προηγούμενη βδομάδα και στο πλαίσιο των εορτασμών της διαμαντένιας επετείου της βασίλισσας Ελισάβετ, το διάσημο ζεύγος έφτιαξε ένα ειδικό βίντεο-αφιέρωμα μέσω του οποίου ευχόταν στη Βασίλισσα.

Η Victoria, chic και κομψή όπως πάντα, άφησε το σύζυγο David, να πάρει το λόγο και αυτός με τη σειρά του απευθυνόμενος στην Ελισάβετ είπε: « Από εμένα, τη Victoria και ολόκληρη την οικογένειά μας, θερμά συγχαρητήρια Μεγαλειοτάτη». Είναι γνωστές άλλωστε οι στενές σχέσεις που διατηρεί το ζεύγος Beckham με το παλάτι, κάτι το οποίο φάνηκε και με την παρουσία τους στο βασιλικό γάμο ένα χρόνο πριν.

Διαβάστε επίσης: Victoria Beckham: Δεν είμαι δυστυχισμένη!

David Beckham: Στο εξώφυλλο του βρετανικού Elle