Ένα διαμάντι 3,5 καρατίων στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Miley Cyrus

Ένα διαμάντι 3,5 καρατίων στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Miley Cyrus

Η «Hannah Montana» αρραβωνιάστηκε τον καλό της και ένα μοναδικό διαμαντένιο δαχτυλίδι κοσμεί πλέον το δάχτυλό της.

Η δεκαεννιάχρονη Miley Cyrus που έγινε διάσημη κυρίως ως Hannah Montana της ομώνυμης σειράς του Disney Channel αρραβωνιάστηκε τον καλό της εικοσιδιάχρονο Αυστραλό ηθοποιό Liam Hemsworth μετά από πρόταση που της έκανε στις 31 Μαΐου.

Έξι ημέρες μετά το νέο έκανε το γύρο του πλανήτη καθώς το ζευγάρι το ανακοίνωσε επίσημα, με την Miley πανευτυχής να δηλώνει σε διάφορα περιοδικά πως ανυπομονεί να ζήσει μια χαρούμενη ζωή με τον Liam.

Δεν ξέρουμε αν αυτός ο αρραβώνας θα κρατήσει –εμείς από καρδιάς τους ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο-, καθώς το ζευγάρι έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρεί αρκετές φορές στο παρελθόν, πάντως το σίγουρο είναι πως η Miley έχει πλέον στην μπιζουτιέρα της ένα υπέροχο δαχτυλίδι vintage αισθητικής.

Πρόκειται για ένα χρυσό δαχτυλίδι 18 καρατίων στολισμένο στο κέντρο του με ένα διαμάντι 3,5 καρατίων που χρονολογείται από τα τέλη του 18ου αιώνα και δεν έχει υποστεί επεξεργασία από τότε -γεγονός που το κάνει και μοναδικό, χωρίς να υπάρχει ολόιδιό του πουθενά στον κόσμο, καθώς τότε τα διαμάντια «κόβονταν με το χέρι»- του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Neil Lane. Άντε και στα δικά σας οι ελεύθερες.