Πόσα καράτια το έχουν στο Hollywood;

Πόσα καράτια το έχουν στο Hollywood;

Δείτε τα τεράστια μονόπετρα των διάσημων star.

Περνάτε ώρες μπροστά από τα γνωστά κοσμηματοπωλεία της οδού Βουκουρεστίου χαζεύοντας τις βιτρίνες με τα πανάκριβα μονόπετρα, γουρλώνετε το μάτι κάθε φορά που αντικρίζετε κάποιο από τα τεράστια δαχτυλίδια αρραβώνων των star να στολίζουν τις σελίδες των περιοδικών μόδας και περιμένετε πώς και πώς τη μέρα που θα έρθει ο καλός σας κρατώντας το περιβόητο κουτάκι, κατά προτίμηση βεραμάν ή κόκκινο και θα σας ζητήσει να γίνεται δική του.

Πολύ όμορφα όλα αυτά, αλλά μέχρι να γίνουν πραγματικότητα, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια άλλα μονόπετρα που συμπληρώνουν τις παραμυθένιες ζωές των celebrity του Hollywood.

Mπορεί να άργησαν να επισημοποιήσουν το σχέση τους, αλλά έχουν καταφέρει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Τύπου παγκοσμίως. Ο λόγος για τον Brad Pitt και την Angelina Jolie που σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται πολύ σύντομα να παντρευτούν. Μάλιστα, αφού είδαμε με τα μάτια μας το περίτεχνο μονόπετρο που σχεδίασε ο ίδιος ο Brad για την αγαπημένη του, μας επιβεβαίωσε και ο προσωπικός τους κοσμηματοπώλης Robert Procop, λέγοντας πως η διαμαντένια δημιουργία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον κύριο Pitt.

H Miley Cyrus είναι μικρή μόνο στο μάτι, καθώς η ηλικία της καθόλου δεν την εμπόδισε να αρραβωνιαστεί τον καλό της, Liam Hemsworth και να φορέσει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 3,3 καρατίων. Ο οίκος που το σχεδίασε είναι αυτός του διάσημου σχεδιαστή Neil Lane και το σχέδιο ανήκει στην κατηγορία art nouveau.

Η Drew Barrymore είπε το τρίτο ναι κι έτσι θα παντρευτεί τον καλό της Will Kopelman φορώντας το πιο ονειρικό νυφικό. Εκείνο που ξεχωρίζει όμως εδώ και καιρό είναι το λαμπερό μονόπετρο στο χέρι της που εντυπωσιάζει λόγω μεγέθους ακόμα και στις πιο καθημερινές της φωτογραφίες.

Η Natalie Portman δεν πάει πίσω καθώς το δαχτυλίδι με το οποίο αρραβωνιάστηκε τον καλό της Benjamin Millepied είναι ένα αριστούργημα. Η στρογγυλή του πέτρα είναι αντίκα, τα γύρω γύρω διαμάντια προέρχονται από ένα νέο Αδαμαντορυχείο, ενώ η βέρα είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένη πλατίνα. Ε, μάλλον τα άξιζε τα $35,000 που κόστισε!

Δεν ξέρουμε εάν ο σχεδιαστής Neil Lane θα βγει γούρικος για το γάμο της Miley Cyrus, αλλά στην περίπτωση της Kat Von D και του Jesse James δε φαίνεται να έκανε καλό ποδαρικό. Έτσι, παρά το 4 καρατίων μονόπετρο, το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει δύο φορές οπότε δεν τα βλέπουμε και πολύ θετικά τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα χωρέσει στο νυφικό της η Drew Barrymore
Hollywood: τα πιο διάσημα υιοθετημένα τέκνα