Η μεταμόρφωση της Hilary Swank

Η μεταμόρφωση της Hilary Swank

Μπορείς να αλλάξεις δέρμα σε μια μέρα; Αν είσαι η Hilary Swank, ναι.

Εκτός από το ταλέντο της στην υποκριτική και τους ρόλους που την έκαναν διάσημη, η Hilary Swank είναι γνωστή και για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και το φωτεινό πρόσωπό της.

Πριν τρεις μέρες, ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε ενώ έτρεχε για δουλειές στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και την προσοχή όλων τράβηξε η κακή κατάσταση του δέρματός της. Σπυράκια, κοκκινίλες και ένα πολύ άσχημο εξάνθημα είχαν αντικαταστήσει την λαμπερή επιδερμίδα της σταρ, η οποία προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα στον κόσμο.

Και εντάξει, θα πει κανείς, άνθρωπος είναι και αυτή, είχε μια κακή μέρα. Απόλυτα λογικό και κατανοητό.

Αυτό που δεν ήταν και τόσο λογικό, ήταν η εμφάνιση της Hilary την αμέσως επόμενη ημέρα στο amfAR Inspiration Gala. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό event με μια εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα με μαύρες δαντελένιες λεπτομέρειες, χτενισμένη και βαμμένη στην εντέλεια, και με αλαβάστρινη (!) επιδερμίδα. Και όταν λέμε αλαβάστρινη το εννοούμε, καθώς το δέρμα στο πρόσωπό της δεν είχε το παραμικρό σημάδι, ούτε καν μια υποψία σημαδιού καλυμμένη με βαρύ make–up. Για την ακρίβεια η Swank είχε επιλέξει ένα natural look για το μακιγιάζ της, το οποίο αναδείκνυε τα τέλεια χαρακτηριστικά της.

Το τι υπεράνθρωπα μέτρα πήρε για να μεταμορφώσει την επιδερμίδα της σε αυτόν τον βαθμό ακόμα το ψάχνουμε, για μια ακόμα φορά πάντως συνειδητοποιήσαμε πόσο εύκολη μπορεί να είναι η ζωή σου, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα όπως αυτό, αν είσαι σταρ του Hollywood.

Διαβάστε επίσης: Hilary Swank: Ένα υποδειγματικό Parisian Chic look