Τα πολιτικοποιημένα «τζιτζάκια» της Παπαρίζου

Τα πολιτικοποιημένα «τζιτζάκια» της Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στο τελευταίο βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Και πραγματικά μάθαμε απ'αυτή πολλά. Μάθαμε για την αυτονομία, την ελευθερία, τη ξεχωριστή προσωπικότητα που κάθε μέλος του σώματος της διαθέτει, με την ίδια να συντονίζει χωρίς να καταπιέζει την δημιουργικότητα τους.

Όσο να'ναι αλλιώς θα συμπεριφερθεί ένας καλά διαπαιδαγωγημένος αστράγαλος και αλλιώς ένας καταπιεσμένος ή χωρίς καλά σχολεία. Μάθαμε, λοιπόν, πως κινεί τα «τζιτζάκια» της, όπως τα χαρακτήρισε, τα όποια ακούνε στα ονόματα «Σίλι» και «Κόνη» και πως φόρεσε μίνι για να ονομάσει και τα πόδια της ο Πέτρος Κωστόπουλος ως άξιος νονός των μελών που πλήρως είχε αποκαλύψει! Για τη τελετή υποθέτουμε τους είχε βάλει και τα καλά τους, ήτοι χρυσές γόβες. Ο αγαπημένος Κωστόπουλος, είπε πως απ'την κίνηση του στήθους της Παπαριζου καταλάβαινε ακόμα και τι θα ψήφιζε.

Υποθέτουμε η Παπαρίζου, και όχι ανεξάρτητα το κάθε «τζιτζάκι» που καταλαβαίνετε πως μπορεί να είναι σαν διαφορετικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ με δική του ιδεολογική πλατφόρμα το κάθε ένα. Όλα αυτά μας επιμόρφωσαν εν τω μέσω κακαριστών γέλιων, περισσότερων απ'τις κουβέντες. Μη σας πω πως καλύτερα να καναν τοποθέτηση τα «τζιτζάκια». Πιο πολύ θα μιλούσαν...