Ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Nueva Trova και six d.o.g.s εν τη ενώσει...

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έβαλε μπρος για νέους έρωτες που από ό, τι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Ο έρωτας είναι γνωστός της Κατερίνας εδώ και 5 χρόνια με τον οποίο ήρθε σε επαφή μέσω κοινών φίλων και η σχέση τους, εξελίχθηκε σε... αίσθημα.

Το όνομα αυτού Παναγιώτης Πιλαφάς, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» είναι εκείνος που έκανε την Κατερίνα να χαμογελάσει ξανά. Η Ηθοποιός και ο DJ εδώ και ένα μήνα κυκλοφορούν συνεχώς μαζί.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω την Κατερίνα τόσο πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλάι ενός άνδρα. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, και τα βράδια τούς βρίσκουν σε τρυφερά ενσταντανέ είτε στο μαγαζί της, το "Nuevo Trova", είτε στο "six d.o.g.s", ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Παναγιώτης. Παρότι είναι ακόμη πολύ νωρίς, ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος, με την Κατερίνα να συζητά ακόμη και για γάμο. Όχι, δεν με εκπλήσσει καθόλου το γεγονός. Αν κάποιος γνωρίσει τον Πέπε , θα αντιληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά ότι είναι ένας καταπληκτικός τύπος: γοητευτικός, πανέξυπνος και με μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ. Το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό δεν θα μου προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη αφού ο έρωτάς τους είναι από αυτούς που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή του καθενός...» αναφέρει κοντινό τους πρόσωπο στην εφημερίδα.

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να δέσει το γλυκό!