Jennifer Lopez: Θέλει να κάνει παιδί με τον Casper Smart

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lopez: Θέλει να κάνει παιδί με τον Casper Smart

Θέλει το παιδί του Casper και θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει!

Μόλις τον περασμένο μήνα πληροφορηθήκαμε ότι η 43χρονη superstar της μουσικής Jennifer Lopez, ζήτησε από τον 25χρονο σύντροφό της Casper Smart να κάνουν μαζί ένα παιδί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Smart προσπάθησε να αρνηθεί στην αγαπημένη του καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ νέος ακόμα για να γίνει πατέρας.

Είδε και απόειδε λοιπόν η J.Lo και αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να τον καλοπιάσει. Αρχικά του έκανε δώρο ένα ολόδικό του reality, ο λόγος ακόμα ερευνάται, ενώ πλέον δέχεται και τις συμβουλές του σχετικά με τα επαγγελματικά της. Μάλιστα λέγεται ότι πίσω από την απόφασή της να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το American Idol κρύβεται ο δαιμόνιος Smart!

Άτομο από το στενό περιβάλλον της star αποκαλύπτει σχετικά με την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα: « Η Jennifer το έχει πάρει απόφαση να κάνει κι άλλο παιδί. Άλλωστε πάντα ήθελε μία μεγάλη οικογένεια και σκέφτεται ότι καλύτερα να βιαστεί όσο μπορεί ακόμα να μείνει έγκυος». Και συνεχίζει: « Θεωρεί ότι ο Casper θα γίνει πολύ καλός πατέρας. Τρανό παράδειγμα το πόσο δεμένος είναι με τα δίδυμα και πόσο τον αγαπούν εκείνα».

Από την πλευρά του ο Casper βλέποντας το πόσο καλή μητέρα είναι η αγαπημένη του, έχει αρχίσει να σκέφτεται πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. Αναμένουμε λοιπόν το γάμο ή την εγκυμοσύνη σύντομα!

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez- Marc Anthony: Ξανά μαζί!

Jennifer Lopez: τι παίρνει μαζί της στην παραλία;