Ένα ευχέλαιο για τον Brad Pitt

Ένα ευχέλαιο για τον Brad Pitt

...Και γρήγορα!

Χάος επικρατεί, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, στα γυρίσματα του πρώτου μέρους της τριλογίας World War Z όπου ο καρδιοκατακτητής σταρ όχι μόνο πρωταγωνιστεί, αλλά συμμετέχει και στην παραγωγή. Η φιλόδοξη παραγωγή που, όταν κυκλοφορήσει, αναμένεται αν γίνει blockbuster, πραγματεύεται την ζωή ενός εργαζομένου του Ο.Η.Ε., σε μάχη με τον χρόνο προκειμένου να σταματήσει την εξάπλωση ενός ιού που μεταλλάσει τους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε ζόμπι. Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία του Max Brooks.

Και ενώ όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς, και η πολυαναμενόμενη παραγωγή θα κυκλοφορούσε τον Δεκέμβριο του 2012, ήδη ανακοινώθηκε ότι το World War Z θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2013. Γιατί;

Πρώτο στοιχείο του τι μπορεί να έχει πάει στραβά, είναι το γεγονός ότι την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε (σύμφωνα με την επιλογή του ίδιου του Pitt) ο Marc Forster, ο οποίος, αν και σκηνοθέτης ταινιών όπως τα «Ψάχνοντας τη χώρα του Ποτέ» και «Quantum of Solace», δεν διαθέτει αρκετά μεγάλη εμπειρία από χολυγουντιανές παραγωγές, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να έχει υπό έλεγχο όλο το υλικό των γυρισμάτων- γεγονός που δημιούργησε σε πολλούς την εντύπωση ότι επρόκειτο για μία παραγωγή χωρίς, ουσιαστικά, διευθυντή. Σαν να μην έφτανε το τεχνικό πρόβλημα, τον περασμένο Οκτώβριο, στη Βουδαπέστη (όπου έχουν λάβει χώρα τα γυρίσματα), ουγγρική αντιτρομοκρατική ομάδα κατέσχεσε 85 αυτόματα τουφέκια, ιδιοκτησίας της παραγωγής, μετά από εισβολή της στο αεροδρόμιο της πόλης.

Το χάος που επικρατεί, στα γυρίσματα, δεν έχει τέλος, αφού εκτός από το γεγονός ότι έχει ζητηθεί επιπλέον βοήθεια από πιο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, πολλοί είναι οι εργαζόμενοι των ειδικών εφέ, αλλά και της φωτογραφίας, οι οποίοι προσλήφθηκαν καταρχήν για να απολυθούν στη συνέχεια. Από όλα τα στοιχεία που έχουμε, για τους λόγους της καθυστέρησης κυκλοφορίας της ταινίας, μόνο ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε: κάποιος έχει μουτζώσει τον Brad Pitt για τον οποίο, οι φήμες λένε ότι ο μόνος λόγος που ανέλαβε την παραγωγή του blockbuster, αν και με ημιτελές σενάριο, είναι η προσωπική του φιλία με έναν από τους παράγοντες του στούντιο.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε πώς ήταν οι μεγαλύτεροι star παιδιά

Ο Brad Pitt έσωσε τη... Marilyn Monroe