Tα μικρομέγαλα του Hollywood

Tα μικρομέγαλα του Hollywood

Aυτά τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν.

Εάν ήσασταν από εκείνα τα κοριτσάκια που δοκίμαζαν μικρές τις γόβες της μαμάς τους, τυλίγατε τις πέρλες στο λαιμό και σκίζατε κατά λάθος τα καλσόν της, τότε τα διάσημα αυτά κορίτσια θα μπορούσαν να είναι και φίλες σας, εάν δεν έμεναν κάπου στο λόφο του Hollywood.
Οι διάσημες λολίτες, όχι μόνο βιάζονται να μεγαλώσουν αλλά μεταμορφώνονται σε σέξυ star κάνοντάς μας να μη μπορούμε καλά καλά να τις αναγνώρισουμε.

Η Kendall Jenner μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη όσο η αδελφή της, Kim Kardashian, αλλά φαίνεται πως σόι πάει το βασίλειο. Το μικρό κορίτσι έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο, ποζάροντας για το σχεδιαστή Marc Clark και εμείς δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

Η Taylor Momsen άφησε για τα καλά το Gossip Girl, για να μεταμορφωθεί η ίδια σε Girl Interrupted. Φορώντας εσώρουχα για ρούχα και κάνοντας προκλητικές δηλώσεις και ακόμα πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις, η Taylor μεγάλωσε και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Η Courtney Stodden είναι μόνο 17 ετών και όσο και να μη μας πιστεύετε είναι αλήθεια. Το κορίτσι παντρεύτηκε τον 51χρονο πρωταγωνιστή του Lost, Doug Hutchison in May κι από τότε ποζάρει μέσα στο μικροσκοπικό της μπικίνι από παραλία σε παραλία, ζώντας τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.

Η Miley Cyrus όχι μόνο δε θυμίζει σε τίποτα τη Hannah Montana, αλλά αντίθετα έχει βαλθεί να ξεριζώσει από πάνω της τον πρότερο έντιμο και αθώο βίο της. Ο καινούργιος σχεδόν ανορεξικός εαυτός της, πίνει, μεθάει, προκαλεί, αρραβωνιάζεται και κάνει ό, τι μπορεί για να μεγαλώσει πριν την ώρα του.